Cum arată mama lui Mihai Petre. Ea a fost cea care l-a îndrumat spre dans

 Oana Pantazi
.

Pe concurentul Asia Express îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată mama lui Mihai Petre. Ea este cea căreia concurentul îi datorează faptul că acum are o profesie pe care o face din pasiune. Coca Petre este nu doar o mamă dedicată, ci și o bunică minunată pentru nepoatele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși el este permanent în atenția publicului, puțini știu cum arată mama lui Mihai Petre, cea care l-a îndrumat spre dans. Și cum dansul l-a făcut celebru, putem spune că acesta îi datorează mamei sale în mare măsură succesul de care se bucură astăzi. Iar asta deoarece acum Mihai Petre este unul dintre cei mai reputați dansatori și coregrafi, are propria școală de dans, iar pasiunea pentru profesie l-a propulsat și în televiziune.

unnamed-file-4unnamed-file-4

Cum arată mama lui Mihai Petre

Energică, plină de viață și activă chiar și în social media, Mama lui Mihai Petre, Coca, are 62 de ani și se mândrește cu doi copii extrem de talentați la dans. Concurentul de la Asia Express mai are o soră, Alina Campigotto (33), multiplă campioană de dans sportiv și profesoară de dans. Paradoxal, Mihai Petre nu a fost atras de dans de la început, ci s-a apucat de această disciplină la insistențele mamei sale.

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express. Reacția lui Connect-R

Citește și: Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express: „Din prima zi m-ai…'

Citește și: Andra, mărturisiri emoționante în VIVA! de noiembrie: „Sunt o fată care iubește muzica, îndrăgostită de un băiat din Târgu-Jiu / EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua va fi cerută în căsătorie de iubit, după ce divorțează: „Sunt niște sentimente…’

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat.Gestul i-a uimit pe fani

„Am început la 12 ani, destul de târziu, mama m-a îndreptat spre dans. Aproape că m-a dus cu forța, pentru că făceam karate și nu prea îmi plăcea ideea de dans. Dar pentru că programul de la școală nu mai îmi permitea să merg la karate și trebuia să fac ceva cu energia mea, mama a insistat să merg la dans și bine a făcut! Căci iată, tot ce am în viața asta, practic a izvorât de acolo, de la dansul de performanță și de la dans în general, pe care îl iubesc. E o formă de comunicare fantastică, care aduce oamenii împreună și care îi bucură”, a mărturisit Mihai Petre pentru Libertatea.

Mihai Petre și Elwira au plâns la Asia Express

Pasiunea pentru dans l-a propulsat pe Mihai Petre și în lumea televiziunii, iar acum dansatorul este concurent la Asia Express alături de soția lui, Elwira. Cei doi formează una dintre cele mai ambițioase, dar și mai apreciate echipe din concurs, reușind să adune mai multe amulete pe parcurs. Rigoarea anilor de competiții sportive le sunt de mare ajutor acum celor doi, care tratează totul cu multă seriozitate și cu ambiție. Totuși, Mihai și Elwira au și ei punctul lor slab… Fiicele lor, de care le este foarte dor. La un moment dat, și-au arătat latura sensibilă, vorbind cu multă emoție despre micuțele lor. Mihai Petre și-a exprimat iubirea față de ele, spunând că sunt „viața lui’.

Având în vedere că filmările s-au ținut departe de casă, tocmai în Turcia, cei doi au resimțit puternic dorul de fetele lor. Niciunul dintre cei doi dansatori nu și-a mai putut controla lacrimile, dorindu-și din suflet să le fie alături celor mici, cu ocazia unei zile speciale.

„Voiam să le spunem la mulți ani fetelor noastre. Nu mi-am sunat fetele (n. red. de 1 iunie) și din cauza asta mi se pare o zi grea, restul mi se pare o joacă.

Că m-au nominalizat și că eu am de nominalizat nu este asta viața mea, viața mea sunt fetele mele. E primul an în care nu le sunăm’, a transmis Mihai Petre la Asia Express, potrivit cancan.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton