Eliza Natanticu, la un pas de moarte: „Cosmin plângea la capul meu și citea din Acatistul Sf. Nectarie”

 bogdan.galca
.

Eliza, jumătatea actorului Cosmin Natanticu de la Asia Express: Drumul Împăraților, și-a urmat cel mai mare vis, acela de a deveni cântăreață. Vedeta și-a dat seama de menirea ei, numai după ce a fost la un pas de moarte.

Acum câțiva ani, soția lui Cosmin Natanticu a avut un moment crucial în care era să-și piardă viața, în urma unei operații banale, la un spital din Capitală. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Eliza a povestit deschis despre drama neștiută de fani. Artista ar fi contractat o bacterie intraspitalicească: „trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat', și-a amintit concurenta de la Asia Express.

Vedeta aflase că există și tehnici de vizualizare, de autovindecare, în care își spunea că va fi bine: „stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica', a mai continuat artista.

În 2016, vedeta a participat la concursul de talente „X Factor România', unde a primit patru „DA'-uri de la jurați. Pe atunci, Eliza Georgescu i-a surprins pe toți după ce a cântat piesa lui Janis Joplin, „Cry Baby'.

Artista a lansat până acum câteva piese muzicale, „Arde' și „De vină suntem noi'. Alexandra Stan și Lidia Buble au felicitat-o imediat, după ce au ascultat noua melodie, „De vină suntem noi', la Neatza cu Răzvan și Dani: „mi s-a întâmplat să colaborez cu persoane de la care am luat niște piese și care au încercat să mă ducă spre muzica latino. Am două piese, cu tot cu clip, dar nefiind în zona mea de confort, mi se părea că în comparație cu potențialul meu vocal, era infim. Pot să cânt și jazz, și muzică populară, și pop, și funk, și orice', a mai continuat vedeta.  

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton