Cum arăta Lorelei Bratu de la Asia Express în copilărie: "Dacă îmi spunea cineva că sunt grasă..."

 Raiciu Adriana
.

Cum arăta Lorelei Bratu de la Asia Express în copilărie. Este extrem de apreciată în mediul online, iar de curând a reușit să impresioneze și un număr mare de telespectatori. Concurenta participă alături de Mihai Zarug la Asia Express Sezonul 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arăta Lorelei Bratu de la Asia Express în copilărie. Lorelei Bratu face echipă sezonul acesta cu Zarug la Asia Express. Aceștia pot fi desemnați cei mai amuzanți concurenți de pe Drumul Împăraților,  întrucât au tot timpul cuvintele la ei și reușesc să amuze pe toată lumea.

240935153_2017499718415155_342372531574932003_n240935153_2017499718415155_342372531574932003_n

Vedeta, în vârsta de 34 de ani, este cel mai cunoscut model plus-size din țara noastră. Mai tot timpul, Lorelei a încercat să schimbe mentalitatea oamenilor. Aceasta militează pentru ca femeile să se expună, chiar dacă au un număr de kilograme în plus.

Citește și: Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-size

Citește și: Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express: „Fizicul e handicapul cel mai mare'

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Lumea m-a luat la șuturi”

Citește și: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Ce emisiune va prezenta

Cum arăta Lorelei Bratu de la Asia Express în copilărie

Toată țara o cunoaște pe Lorelei Bratu de la Asia Express. Însă, puțini știau faptul cum arăta concurenta în copilărie.

Recunoaște că s-a confruntat cu bullyng-ul în adolescență, însă în copilărie recunoaște că era populară și nu o interesa dacă vreun coleg îi punea o etichetă.

„Mi s-a întâmplat și mie in adolescență să-mi spună colegii că sunt grasă. Dar în școală am fost tot timpul foarte populară, nu am fost niciodată marginalizată, iar vorbele și etichetele le luam mai degrabă ca pe niște glumițe. Copiii găsesc tot felul de etichete colegilor lor, dacă nu ești grasă, sigur ești prea slabă, ai picioare strâmbe, ai ochelari sau pistrui. Așa încât, dacă îmi spunea cineva că sunt grasă, nu-mi prea păsa”, a declarat Lorelei Bratu de la Asia Express, citează Redacția.

Din imaginile cu Lorelei Bratu din copilărie se poate observa faptul că era o fată extrem de simpatică, cu zâmbetul mereu pe buze și cu o atitudine pozitivă.

Lorelei Bratu vorbește despre competiția Asia Express

Lorelei Bratu a acceptat să participe la Asia Express sezonul 4. Modelul era conștient de faptul că îi va greu pe parcurs, însă a mizat pe un lucru extrem de important pentru ea- umorul .

În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!, a declarat Lorelei.

Sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton