Alina Eremia se confruntă cu probleme mari de sănătate: „Am căpătat o ...”

 Martin Lorena
.

Alina Eremia se confruntă cu probleme mari de sănătate! Este printre foarte puținele momente în care diva declară public că nu se simte deloc bine. Aceasta s-a suprasolicitat în ultima perioadă, iar acum are nevoie de un repaus vocal deoarece i s-a pus un diagnostic destul de sever!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina a avut în ultima perioadă foarte multe concerte care au condus-o la epuizare. Cu toate acestea, deși se simțea rău, artista a cântat duminică la evenimentul The Artist Awards, organizat la Craiova. Acela a fost punctul în care vocea cântăreței a fost pusă în pericol, iar acum are nevoie de recuperare.

WhatsApp-Image-2021-09-21-at-12.30.53WhatsApp-Image-2021-09-21-at-12.30.53

Artista a anunțat pe Instagram că nu se simte tocmai bine și că are nevoie de un repaus vocal. Mai mult decât atât, aceasta a ținut să le explice fanilor tot ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Alina Eremia a dezvăluit ce dietă ține.Alimentele pe care nu le consumă niciodată

Citește și: Alina Eremia, operată de urgență!Artista a ajuns la cuțit din cauza deviației de sept, care se agravase

Citește și: Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat

Citește și: Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei:„I-a căzut părul, avea găuri peste tot'

Alina Eremia se confruntă cu probleme mari de sănătate

Artista le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram adevăratele probleme cu care se confruntă! Din cauza faptului că s-a auto-epuizat prin concertele pe care le-a ținut în ultima perioadă, Alina suferă acum de o bronșită destul de gravă. Aceasta a ținut să le amintească urmăritorilor ei că nu este o persoană care renunță repede la angajamentele sale, însă că în acest moment îi este fizic imposibil să cânte.

„Eu nu l-am luat niciodată în brațe pe 'nu mai pot'. Pentru mine nu există noțiunea de 'nu mai pot'. Asta până când devine o condiționare fizică. Am căpătat o bronșită de toată frumusețea', le-a spus Alina Eremia fanilor ei.

Alina se află în repaus vocal

Artista s-a întrecut pe ea însăși la concertul pe care l-a susținut duminică. Deși aceasta deja era destul de răgușită, a vrut în continuare să cânte la evenimentul The Artist Awards, desfășurat la Craiova. Acest lucru a condus-o pe Alina Eremia spre o bronșită destul de severă, care i-a impus repaus vocal.

„Ultima perioadă și-a spus cuvântul, iar aseară a fost efectiv o mare provocare să cânt, incomodată de o tuse seacă și o răgușeală. Dar pe scenă nu contează, dai tot. Asta am făcut aseară. Azi, deși am vrut, nu s-a putut. Vocea mea a capitulat, dar mă fac bine repede', a explicat artista.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton