Horoscop 26 septembrie 2021. Ziua se anunţă una dificilă

 Sutiu Theodora
.

Horoscop 26 septembrie 2021. Pentru mai multe zodii, ziua de duminică se anunță una cât se poate dificilă. Taurul, în principal, se va confrunta cu niște situații limită, pe care nu le-a mai întâlnit până acum. Nici Berbecii nu vor avea parte de o zi de weekend de excepție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Berbecii se simt obosiţi, însă sunt mulţumiţi că au finalizat un proiect, taurii nu pot scăpa de o greşeală făcută în trecut, iar gemenii apelează la toate mijloacele pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine.  Iată predicțiil pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 septembrie 2021. Berbec

Berbecii se simt obosiți în ultima zi a săptămânii, dar sunt mulțumiți de ce au realizat în ultimelele zile. Faptul că au muncit atât de mult le-a testat practic voința și rezistența.

Totodată, berbecii au ocazia de a vorbi despre cât de greu a fost să ducă proiectul la capăt. Lumea va aprecia tot ce a depins de ei, pentru că merită toate laudele. Chiar dacă sunt epuizați, senzaţia de împlinire merită toţi banii.

Horoscop 26 septembrie 2021. Taur

Taurii au făcut o greșeală care îi bântuie și acum. Văd pericole peste tot și asta îi face să devină cu adevărat paranoici. Ori li se amintește despre eveniment cu orice ocazie, ori fac ce fac ei să aducă vorba.

Este vremea pentru tauri să prindă tupeu și să repare situație, dacă se poate, sau să o şteargă complet din amintire, pentru că existența acestei probleme îi trage înapoi din toate punctele de vedere.

Horoscop 26 septembrie 2021. Gemeni

O uşă închisă nu îi demoralizează, dimpotrivă, Gemenii capătă şi mai multă ambiţie să facă tot posibilul să obţină ceea ce acum își dorect. Nimeni nu se pune cu ei. Își adună toate forțele toate forţele şi apelează la toate mijloacele pentru a își atinge scopul final.

Relaţia cu autoritatea nu e tocmai plăcută, de acolo primesc refuzuri, veşti proaste, amânări, dar noroc de fantastica lor perseverenţă ce îi va ajuta să încerce iar şi iar până când lucrurile se vor așeza.

Horoscop 26 septembrie 2021. Rac

Racul a muncit mult la un proiect de durată care acum se apropie de final. Ca la orice final de drum, este vremea unei recapitulări generale din care să își dea seama dacă a rezolvat tot ce au intenţionat la început.

Ultimele modificări se fac acum, și după ce totul se va termina vor fi mândri de marea realizare. Poate roadele se numără în bani sau doar în satisfacţia muncii împlinite, dar nu trebuie să se grăbească să înceapă altceva pentru că au nevoie de o pauză.

Horoscop 26 septembrie 2021. Leu

Leii au nevoie de un suflet care să le fie aproape și să îi asculte atunci când au nevoie mare, fără să îi judece. Lor le este recomandat să își găsească cel prieten intim pe care îl poţi lăsa să se apropie.

Acelui om ei ar putea să le facă o mărturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului, deoarece îi eliberează de un stres, de o frică, de o emoţie pe care nu o pot gestiona singuri. Cu cineva drag alături, problemele trec mai ușor.

Horoscop 26 septembrie 2021. Fecioară

Nimeni nu înțelege ma bine fecioara mai mult de cât cei care suferă la fel ca ei. Poate şi pentru că au trecut şi ei prin momente similare şi te poţi pune cel mai uşor în pielea celuilalt.

Așa că, dacă acest om care are nevoie de ajutor le va apărea în față, nu vor ezita să intervină. Ei vor prelua pe umerii lor o parte din problemă și îi va arată prin exemplu personal, că nimic nu e imposibil, că şi cel mai complicat hop poate fi depăşit dacă te descătuşezi de frici şi slăbiciuni.

Horoscop 26 septembrie 2021. Balanță

Cel mai preţios lucru pe care îl descoperă azi cu alţi ochi e prietenia, pentru că vor vedea câţi oameni ţin cu adevărat la ei. Vor fi uimiți să descopere semne de prietenie şi la persoane cărora nici nu le acordau prea multă atenţie înainte, ceea ce ar trebui le schimbe atitudinea faţă de ei.

S-ar putea naşte o relaţie reciprocă foarte frumoasă şi armonioasă dacă se vor apropia mai mult, căci prietenia se bazează pe gestul de a dărui şi de a primi absolut dezinteresat şi sincer.

Citește și: Horoscop. Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac

Citește și: Cum își exprimă zodiile sentimentele!

Citește și: Zi de doliu pentru aviația militară

Citește și: Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului

Horoscop 26 septembrie 2021. Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă grijă de o discuție cu un prieten care trece prin momente dificile, pentru că și un sfat amical îl poate supăra şi mai tare. E atât de fragil din punct de vedere emoţional, încât chiar şi cel mai banal semn de apropiere îl poate irita, ca atare trebuie să se poarte cu mănuşi.

Prietenul trebuie ascultat și înțeles. Dacă va cere ajutorul, de abia atunci este ok să se intervină. Scorpionul trebuie să stea deoparte până ce-ţi spune că are nevoie de ajutor, altfel își pot strica relația.

Horoscop 26 septembrie 2021. Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au parte de un weekend plin de energie și își petrec finalul de săptămână alăturie de cei dragi. Duminică primesc o veste frumoasă din partea unei persoane apropiate.

Astrele recomandă Săgetătorilor să nu piardă vremea, ci doar să se apuce de obiectivele deja stabilite. Nu mai trebuie să amâne absolut nimic și să facă tot azi. Nu trebuie să uite de unele detalii de care sunt responsabili pentru că ele îi pot duce la un alt nivel.

Horoscop 26 septembrie 2021. Capricorn

Capricornii sunt foarte norocoși și obțin ceea ce își doresc. Participa la un eveniment, la care au parte de întâlniri neașteptate, iar pe plan financiar primesc o veste foarte bună.

Acești nativi trebuie să învețe să se bucure mai mult de lucrurile mărunte din viața lor, fără să fie negativiști. Ei trebuie să se gândească că necazurile se vor termina. Capricornii sunt obligați să fie optimiști și să nu uite cine sunt.

Horoscop 26 septembrie 2021. Vărsător

Duminică, Vărsătorii sunt într-o stare foarte bună și se bucură de compania prietenilor. Este posibil ca o persoană din trecut să revină în viața lor pentru a le cere ajutorul, iar pe plan financiar fac o investiție mare.

Vărsătorilor le este recomandar ca in acest weekend să acorde mai multă atenție persoanei iubite sau unui om extrem de important din viața lor. Deși muncesc tot timpul, astăzi ei se vor odihni.

Horoscop 26 septembrie 2021. Pești

Nativii din zodia Pești se încarcă cu energie pozitivă duminică. Petrec mult timp în natură cu persoana iubită și primesc o invitație la un eveniment familial.

Peștii trebuie să se detașeze de trecut sau de unele persoane, care aduc în viața lor haos și îi opresc să evolueze în continuare. Astrologii menționează că este extrem de important ca peștii să se gândească dacă mai vor să trăiască după regulile altor oamenii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton