Cum arată Iulia Albu în costum de baie. Vedeta a pozat extrem de îndrăzneț!

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu este cunoscută pentru excentricitățile ei, dar încă reușește să-și surprindă fanii. De data asta, criticul de modă s-a afișat în costum de baie, pozând într-o postură extrem de îndrăzneață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși a menționat că nu îi place să se dezbrace pe plajă, iată că Iulia Albu a făcut-o totuși, însă nu pentru a se expune la soare… La 39 de ani, fashion editorul s-a fotografiat într-un costum de baie ce nu lăsa prea mult loc imaginației, iar rezultatul a fost unul fabulos.

În doar câteva ore, fotografia Iuliei a primit peste 12.000 de like-uri, fanii complimentând-o pentru trupul ei fără cusur și pentru îndrăzneala de a poza astfel. Cu toate acestea, sunt slabe șanse să o vedem pe Iulia Albu cândva pe plajă în această ipostază…

Citește și:Andi Vasluianu dezvăluie cum și-a cunoscut soția și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil: „Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Iulia-albu-costum-baie5Iulia-albu-costum-baie5

De ce nu se dezbracă Iulia Albu la plajă

Printre vedetele autohtone care nu se dezbracă niciodată la plajă și, evident, se feresc pe cât posibil de razele soarelui se numără și Iulia Albu. Motivul, după cum se poate vedea și din fotografii, nu are legătură cu vreun complex fizic, ci este de altă natură.

Iată ce declara fashion editorul Iulia Albu, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu pentru perfecte.ro: „Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecție maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez, pentru că mie îmi place pielea mea albă!”.

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton