Viorica și Ioniță de la Clejani, mesaj tranșant de ziua de naștere a Margheritei: "O să te protejăm până la ultima noastră suflare!"

 Cica Cristina
.

Astăzi este ziua de naștere a Margheritei din Clejani, ocazie de care părinții săi au profitat pentru a-și arăta susținerea față de fiica lor, indiferent de circumstanțe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Au trecut două luni de când Margherita a fost implicată într-un accident rutier, când a intrat cu mașina într-un alt autoturism parcat. Marga a fost testată, conform procedurii, cu un DrugTest, reieșind că ar fi consumat droguri.

În ciuda incidentului și emoțiilor pe care le-a dat părinților, Viorica și Ioniță de la Clejani au ținut să-i transmită fiicei sale, cu ocazia aniversării sale, că o sprijină necondiționat și că îi vor fi alături pentru a o proteja.

Citește și: Cum arată Iulia Albu în costum de baie.Vedeta a pozat extrem de îndrăzneț!

Mai mult, cei doi au subliniat chiar cât de mândri sunt de fiica lor!

„La mulți ani fata noastră frumoasă! Te iubim și îți promitem că o să te protejăm până la ultima noastră suflare! Suntem mândri de tine! , a transmis Viorica pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum se reface Marcel Pavel, la o lună după ce s-a vindecat de COVID-19.Artistul a renunțat la anumite alimente

Părinții au revenit apoi cu un nou mesaj, cu urările de rigoare pentru Marga:

„E zi de sărbătoare! La mulți ani, Marga! Îți dorim sănătate și noroc, înțelepciune și inspirație, bucurii și satisfacții pretutindeni unde pașii tăi se vor îndrepta. Să fii fericită, Margherita!”, au mai transmis ei.

Reamintim că cercetările în cazul accidentului în care a fost implicată Marga continuă. Ea va fi audiată, iar dosarul va fi trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Citește și: Ilie Năstase le-a cumpărat fetelor sale din căsnicia cu Amalia câte un apartament în Mamaia:„E un tată rar, face totul pentru fetele lui'. Cât au costat imobilele

Viorica-și-Ionita-din-Clejani-1Viorica-și-Ionita-din-Clejani-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton