Cum se reface Marcel Pavel, la o lună după ce s-a vindecat de COVID-19. Artistul a renunțat la anumite alimente

 Dumba Gabriela
.

A trecut mai bine de o lună de când Marcel Pavel a fost declarat vindecat de infecția COVID-19 și externat. Totodată, artistul în vârstă de 60 de ani a reușit să se refacă și după dubla pneumonie și acum se simte excelent. Încearcă să se relaxeze cât mai mult și să se bucure de timpul petrecut împreună cu familia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Marcel Pavel este cum nu se poate mai recunoscător lui Dumnezeu și medicilor care au avut grijă de el. Și-a revenit şi se simte mult mai bine, iar acum soția sa are un rol important în refacerea totală. Violeta îi este tot timpul în preajmă, având grijă ca solistul să respecte sfatul medicilor, în privinţa tratamentului şi a alimentaţiei.

Soția îi prepară tot felul de bunătăţi fără sare, respectând astfel sfaturile medicilor. Interpretul cu voce de aur a lăudat-o prietenilor comuni: Soţia îmi găteşte doar fără sare, după ce am scăpat de coronavirus, dar tot gustoasă este mâncarea, chiar şi fără ingredientul minune', le-a spus el, conform Click!.

Marcel se află într-o perioadă de refacere şi nici gând să revină prea curând pe scenă. A petrecut zile bune în oraşul copilăriei sale, Câmpulung, la aer curat, şi a bifat şi o scurtă şedere pe Litoral.

În fiecare dimineaţă, solistul a făcut plimbări pe plaja din Vama Veche, pentru câte o porţie zdravănă de aerosoli. De acolo, el le-a trimis salutări fanilor, pe conturile sociale.

marcel-pavel-2-2marcel-pavel-2-2

Cântăreţul cu voce de aur a continuat tratamentul medicamentos şi după externare. A făcut 45 de injecţii anticoagulante în spital şi a mai avut de făcut alte 30, după ce a revenit acasă. Marcel a trecut prin zile de coşmar, după ce s-a îmbolnăvit la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva'(Antena 1), declaraţiile lui fiind terifiante:

„Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc. Am şi acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc', a spus Marcel Pavel, la „Sinteza Zilei' (Antena 3).

S-a temut cel mai tare să nu ajungă la Terapie Intensivă, de unde nu mulţi au mai ieşit pe picioarele lor: 'Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plămân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam. Am fost la un pas de moarte, dar doctoriţa mi-a spus toate acestea de-abia după ce m-am întremat', a mai adăugat acesta. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton