Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. Sunt împreună de 9 ani

 Mirea Roxana
.

Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la cuțite. Ana și Florin Revesz de la Chefi la cuțite trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 9 ani de zile. Concurentul din echipa albastră a fost surprins să o vadă pe iubita lui intrând în bucătărie pentru a-l ajuta să gătească pentru cea de-a doua probă a semifinalei Chefi la cuțite, sezonul 9.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la cuțite. Semifinaliștii sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite au avut parte de mai multe surprize în ediția de luni seară. Pentru început, aceștia au primit mesaje din partea celor dragi și s-a lăsat cu lacrimi de fericire și de emoție. Iubita lui Florin Revesz de la Chefi la Cuțite i-a transmis acestuia că este foarte mândră de el pentru faptul că luptă să își îndeplinească visurile.

f1-4f1-4

Îmi este foarte dor de tine. Vreau să te felicit pentru cât de departe ai reușit să ajungi în competiție. Sincer, nu cred că aș putea să exprim în cuvinte cât de mândră sunt de tine și de faptul că tu chiar lucrezi în fiecare zi să îți îndeplinești visele. Te iubesc și de-abia aștept să te îmbrățișez', a transmis Ana, iubita lui Florin Revesz.

Citește și: Cine este Florin Revesz de la Chefi la Cuțite.E bucătarul-inginer

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Alex Bădițoaia de la Chefi la cutite

Citește și: Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea.Cu ce se ocupă

Citește și: Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki a născut.Prima imagine cu bebelușul

Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la cuțite

În continuare, concurenții au avut de gătit un preparat care să le aducă aminte degustătorilor de gustul copilăriei. Pentru a nu-i emoționa foarte tare, acestora nu li s-a spus că vor fi jurizați de persoanele dragi. Ulterior, după ce proba a fost finalizată, concurenții de la Chefi la cuțite au avut parte de o mare surpriză: în bucătărie au intrat cei care jurizaseră farfuriile lor. Printre cei cât se poate de emoționați a fost și Florin Revesz, uimit să o vadă intrând în bucătărie pe iubita lui Ana.

Consurentul din echipa lui Florin Dumitrescu are 27 de ani și este împreună cu Ana de nouă ani de zile. Acesta a spus că s-au maturizat împreună și că cel mai probabil, Ana va deveni soția lui. Din modul în care se privesc, putem să deducem faptul că Florin Revesz de la Chefi la cuțite și iubita lui se iubesc foarte mult. După ce și-a strâns în brațe iubita, Florin a aflat că trebuie să gătească împreună cu Ana un desert din ciocolată. Florin Revesz de la Chefi la cuțite și iubita lui au făcut o echipă excelentă în bucătărie.

Florin Revesz a fost în toate echipele la Chefi la cuțite

Florin Revesz are 27 de ani, locuiește în Baia Mare și este bucătar doar de doi ani. Tânărul a mărturisit că a venit la Chefi la cuțite pentru a dovedi că nu a greșit atunci când a ales să renunțe la inginerie de dragul pasiunii pentru gătit. Concurentul e convins că, într-o zi, își va lua și licența de inginer, însă cu siguranță aceasta nu va fi decât o hârtie bună de pus în ramă.

Florin Revesz a dovedit faptul că este un concurent de temut la Chefi la cuțite, motiv pentru care cei trei chefi s-au „bătut' în amulete pentru el. Inițial, Florin a primit tunica mov și a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Ulterior, Florin Dumitrescu a folosit o amuletă și l-a luat pe Florin Revesz în echipa albastră. Totuși, povestea nu s-a terminat pentru că acesta trebuia să treacă și pe la echipa verde. Sorin Bontea l-a luat în echipa lui pe Florin, însă nu pentru mult timp. În cele din urmă, Florin Dumitrescu l-a recuperat.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton