Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins a doua oară cancerul: "Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă"

 Cica Cristina
.

Irina Stroia a mai trecut o cumpănă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară, după ce a trecut prin clipe foarte grele. Tânăra a povestit cum a reușit să învingă boala și la ce a fost nevoită să renunțe pentru a-și salva viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irina Stroia de la Insula Iubirii a trecut prin clipe extrem de dificile, după ce i-a recidivat cancerul. În vârstă de 25 de ani, tânăra a luptat împotriva cancerului și a reușit să-l învingă în vara anului trecut. Veștile nu au fost bune ulterior, când a aflat că boala a recidivat.

Clipboard01Clipboard01

Irina Stroia, o nouă luptă împotriva cancerului

Invitată din nou la Xtra Night Show, Irina Stroia a povestit ce i s-a întâmplat în ultimele luni și cum a reușit să treacă peste cumpănă. S-a arătat extrem de optimistă, în pofida încercărilor grele prin care a trecut. La acest moment, ea a precizat că jumătate din rană s-a vindecat și este de părere că va reuși să se vindece total.

A consultat mai mulți medici, a cerut mai multe păreri, iar la un moment dat i s-a spus că nu are șansă de vindecare fără chimioterapie.

'Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie (…) Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsii e ok', a declarat Irina Stroia la Antena Stars.

Irina Stroia de la Insula Iubirii a renunțat la carne

Irina Stroia susține că nu i s-a dat niciun tratament, momentan a renunțat la carne și tot ce înseamnă produse pe bază animală. În plus, somnul și optimismul sunt extrem de importante în această ecuație.

'Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală. Acum s-a micșorat la jumătate (n.r rana din interior). Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă', a mai precizat Irina Stroia.

Citește și: Ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii se confruntă din nou cu cancerul:”Este șocul psihic, am 25 de ani”

Citește și: Cum arată Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, cu silicoane.Blonda şi-a operat şi nasul în Turcia!

Citește și: De ce s-au despărțit Ella și Jador:„Eram în stare să renunț la familia mea pentru el'

Citește și: Cum și-a cunoscut Alina Vidican iubitul. Claude:„M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată'

Irina Stroia a avut cancer de col uterin

Problemele sale au început anul trecut, odată cu pandemia de coronavirus care a pus pe jar o lume întreagă. A observat că începuse să se confrunte cu probleme cu coșurile și în ciuda tratamentelor la care a apelat nu a reușit să găsească soluția potrivită.

Până la urmă a decis că este timpul să își facă un control mai amănunțit, iar rezultatul a fost unul dureros: suferea de cancer de col uterin.

Dat fiind că a depistat boala la timp, doctorii i-au prescris un tratament medicamentos, care au ajutat-o extrem de mult. În luna august a anului 2020 cancerul a intrat în remisie.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton