Laura Lavric a avut o formă gravă de COVID-19: „Am simțit cum se moare”

 Dumitrache Medeea
.

Laura Lavric a fost infectată cu SARS-CoV-2 și a dezvoltat o formă gravă de COVID-19. Solista a tras un semnal de alarmă pentru cei care nu cred în existența virusului și a spus că a simțit pe pielea ei efectele grave ale bolii și cum se moare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Lavric a declarat că a avut o formă gravă de COVID-19. Artista a povestit cum a reușit să treacă prin boală, deși a crezut că nu scapă cu viață, și a transmis un mesaj și pentru cei care nu cred în existența virusului.

lavric1lavric1

Artista a avut o viață plină de greutăți, însă a fost pentru prima dată când a ajuns să plângă și să se roage la Dumnezeu să o salveze. Laura Lavric a povestit, la Antena Stars, exact prin ce a trecut în timpul în care s-a confruntat cu noul coronavirus și a explicat că nici acum nu și-a revenit în totalitate.

Laura Lavric a avut COVID-19

Laura Lavric a reușit să învingă noul coronavirus, însă a dus o luptă grea, iar efectele bolii se văd și acum. Artista a mărturisit că a simțit cum este să mori și că s-a rugat la Dumnezeu să o salveze.

Citește și: Laura Lavric nu îngroapă securea războiului cu sora ei, care a acuzat-o de prostituție:

Citește și: Laura Lavric și-a executat silit sora:

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani.

Citește și: Oana Roman, despre pedepsele primite de la Petre Roman:

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul, dar gustul a rămas. (…) Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum. Nici acum nu am mirosul perfect', a mărturisit Laura Lavric.

Pe lângă faptul că nu i-a revenit mirosul complet, Laura Lavric se confruntă și cu un alt efect secundar al bolii, și anume căderea exagerată a părului. Artista a spus că a pierdut deja o cantitate de păr semnificativă.

„Mi-a trecut și văd prin casă totul de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală', a dezvăluit solista.

Laura Lavric și-a executat silit sora

Laura Lavric și-a executat silit sora și va primi banii eșalonat, timp de 16 ani. Procesul pentru calomnie cu sora ei s-a încheiat și chiar dacă artista ceruse daune morale de 100.000 de euro pentru calomnie, a primit 10.000. Va primi câte 50 pe lună de la sora ei.

„Trebuie să mai trăiesc 90 ani pentru a lua toți banii pentru că primesc 50 de euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc să mă mai bălăcărească, nu m-au interesat banii ei. M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 de ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singura modalitate s-o opresc, pentru că eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat’, a povestit Laura Lavric.

Artista spune că a rupt de atunci orice legătură cu Ecaterina și nu vrea să mai audă de ea cât mai trăiește. „Eu am blocat-o pe toate telefoanele. Dar tot m-am trezit cu un mesaj de la ea, de pe alt număr, în care spunea: e adevărat că ne-am aruncat cuvinte grele una alteia, dar ne e dor de voi și iertați-mă. Și i-am răspuns la mesaj: nu mai trimite mesaje, nu te urăsc, nu te iubesc și nu pot să te iert pentru că ești bolnavă de răutate’, a mai povestit Laura Lavric.

Scandalul a început în 2012, după ce Ecaterina Traian a declarat într-o emisiune TV că Laura Lavric se prostitua în SUA, pe bani, parfumuri şi bijuterii. Solista a dat-o în judecată pentru calomnie şi i-a cerut daune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton