Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie. S-a fotografiat la piscină

 Borcilă Andreea
.

Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie. Doina Teodoru și juratul de la Chefi la cuțite trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni, ba chiar au participat împreună în America Express. Cei doi s-au întors în țară de puțin timp și au ales să se relaxeze nu oriunde, ci la piscină.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea America Express se va difuza din toamnă pe postul Antena 1. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt una dintre echipele care au participat în aventura vieții lor și care s-au și întors în țară. Cuplul a decis să se relaxeze într-o binemeritată vacanță, după toate probele dificile prin care a trecut în celebrul reality show.

doina-teodoru-2doina-teodoru-2

Se iubesc de o jumătate de an și nu ezită să se afișeze împreună pe rețelele sociale. Juratul de la Chefi la cuțite și-a răsfățat iubita și a adus-o la piscină. Șatena a postat, ulterior, o poză în care apare în costum baie și ține în palmă o broscuță.

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu:Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu.Ce studii are și când a debutat în actorie

Citește și: Bănel Nicoliță, finalist Splash! Vedete la apă, alături de Nick Casciaro:”M-ați susținut când mi-a fost mai greu!”

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată dur din cauza unui video despre bunele maniere la restaurant. Cum se apără vedeta:”Este o economie inutilă”

Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a postat prima imagine după ce a revenit în țară, alături de partenerul ei. Cuplul a participat în emisiunea America Express, care se va difuza din toamnă, la Antena 1. De curând, fosta câștigătoare a sezonului trei de la iUmor s-a afișat într-un costum de baie, relaxându-se la piscină. În palmă, vedeta ține o broscuță, în timp ce fotografia a adunat câteva mii de aprecieri și zeci de comentarii.

Doina Teodoru, implicată în afacerile lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a amânat deschiderea restaurantului care îi poartă numele abia după terminarea filmărilor pentru America Express, expediție care se desfășoară prin Mexic, Guatemala și Columbia. El a întâmpinat dificultăți cu obținerea unei autorizații pentru deschiderea localului.

Cătălin Scărlătescu ne-a spus că în meniu se vor regăsi preparate delicioase pentru vegani. Ideea îi aparține iubitei lui, actrița Doina Teodoru, care a renunțat de ceva timp la carne. ‘Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pre oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea’, a declarat, pentru VIVA!, chef Scărlătescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton