Ținutele sport contează! Fă cunoștință cu Sportano - un shop multibrand pe care îl vei adora!

 advertising.ringier
.

Când vine vorba despre antrenamentele fizice, ceea ce porți contează cu adevărat. Antrenorii de fitness și sportivii experimentați îți vor spune că echipamentul de calitate constituie baza oricărei rutine de antrenament. Așa cum dieta zilnică este importantă pentru o stare generală de bine, purtarea hainelor potrivite îți influențează, de asemenea, performanțele și îți aduce rezultate mai bune.

Majoritatea persoanelor aflate la început de drum în ceea ce privește fitnessul optează, de regulă, pentru jambiere obișnuite, o pereche de pantofi sport vechi și tricouri de bumbac. Însă, după un an sau doi, nevoia de suport vestimentar adecvat se resimte puternic și te determină să cauți cele mai bune ținute sport disponibile pe piață. Dacă îți dorești rezultate bune, atunci este nevoie să investești în îmbrăcămintea sport durabilă și de calitate. Iar cel mai bun sports shop din care poți face astfel de achiziții este Sportano. Aici vei regăsi o gamă largă de echipamente de antrenament atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii, cu o varietate mare de modele pentru a se potrivi gusturilor tale. 

De ce este important să porți hainele potrivite în timpul unui antrenament?

O doză regulată de exerciții fizice este benefică pentru sănătatea fizică și mentală, iar tipul potrivit de îmbrăcăminte îți va oferi mai mult suport în ceea ce privește flexibilitatea și îmbunătățirea mișcărilor.

Prevenirea  accidentărilor

Studiile arată că există o relație directă între hainele pe care le porți atunci când faci sport și eventualele accidentări. Prin urmare, indiferent de activitatea fizică pe care o desfășori – fitness, yoga sau alergare – ai nevoie de haine ce oferă protecție la efort, impact și supraîncălzire. Investește în îmbrăcăminte de compresie premium, precum jambierele de antrenament pentru femei STRONG ID Performance de la Sportano, pentru îmbunătățirea circulației sangvine în timpul antrenamentelor, reducerea oboselii și eliminarea întinderilor musculare. 

Confort și susținere

Majoritatea femeilor au dificultăți în a crește intensitatea antrenamentelor pentru simplul motiv că hainele le limitează în acest sens. Durerea și disconfortul la nivelul sânilor sunt frecvente dacă nu porți sutienul potrivit, în special în exercițiile cu impact ridicat. Ai nevoie de un sutien sport de calitate care să-ți ofere suportul necesar atunci când ești la sală? Încearcă un sutien de antrenament Gym Glamour de la Sportano, cel mai bun sports shop online! Ar putea fi exact ceea ce cauți.

Funcționalitate

Iată cel mai evident scop pentru care au fost concepute hainele speciale de antrenament. Când cumperi îmbrăcăminte sport, ține cont de nivelul de confort și susținere de care ai nevoie. Un outfit funcțional de la Sportano te va ajuta, cu siguranță, să-ți atingi obiectivele.

Ce tip de haine sport ar trebui să porți?

Piața este plină de haine sport ce îți vor oferi atât confort, cât și stil. Este totuși necesar să investești în materiale ce oferă nu doar confort, ci și respirabilitate, durabilitate și calitate

  1. Topuri sport – sunt confortabile și potrivite pentru orice tip de antrenament, fie că este vorba de yoga sau aerobic.
  2. Tricouri sport – sunt elegante și comode, adecvate pentru alergare sau orice antrenament de intensitate mică sau medie.
  3. Sutiene sport – sunt necesare pentru fiecare femeie activă, fiind extrem de funcționale, confortabile și eficiente în susținerea mișcărilor corpului. 
  4. Pantaloni de compresie – sunt confecționați din material elastic ce reduce oboseala și durerile musculare și de asemenea, sunt esențiali în prevenirea accidentelor. 
  5. Jambiere de antrenament – îmbunătățesc performanța în timpul antrenamentelor, oferind un sprijin ferm atunci când faci exerciții fizice viguroase.

Care sunt beneficiile hainelor sport?

Îmbrăcămintea activă este din ce în ce mai populară în zilele noastre. Din ce în ce mai multe femei adoră să poată merge în diverse locuri sau să facă alte activități după ce au mers la sală. Iar acest lucru este foarte posibil purtând outfitul preferat de tip activewear. Un outfit sport de calitate: 

  • Te motivează să devii mai activă. Îmbrăcămintea sport este ideală pentru orice rutină zilnică și te poate motiva chiar și în zilele în care ești lipsită de energie sau te simți epuizată.
  • Sunt foarte la modă. Hainele sport combină eleganța, distracția și funcționalitatea într-o singură piesă, răspunzând nevoilor stilului de viață al fiecărei femei. 
  • Îți îmbunătățește gama de mișcări. Indiferent că ridici greutăți, mergi cu bicicleta, alergi sau înoți, poți avea performanțe maxime.

De unde să cumperi haine sport de calitate? 

Dacă ești în căutarea hainelor sport potrivite, este obligatoriu să alegi produse de înaltă calitate. Din fericire, acum le ai pe toate la îndemână prin intermediul celui mai variat sports shop online – Sportano! Brandul polonez Sportano îți oferă o gamă largă de îmbrăcăminte și încălțăminte sport la modă, elegante și de calitate. Vizitează shopul online pentru a afla mai mult despre produsele Sportano! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton