Cum arată Florin Dumitrescu după ce a slăbit 10 kg, cu varză crudă: "M-am cam tras la față"

 Oana Pantazi
.

După ce a pierdut lupta cu kilogramele, Florin Dumitrescu a apelat la dieta cu varză, iar acum a revenit, se pare, în parametrii optimi. Juratul chefi la cuțite a și publicat o fotografie pe contul său de socializare, în care se mândrește cu rezultatele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu a fost obligat, acum ceva vreme să ia măsuri, așadar a trecut la dieta cu varză, după ce silueta sa a cunoscut niște modificări vizibile. Dacă până la 30 de ani, faimosul chef nu și-a făcut probleme în privința greutății, iată că acum, ajuns la 33, s-a lovit de asaltul kilogramelor în plus.

Până recent, chef Cătălin Scărlătescu era ținta glumelor colegilor săi, iată că și chef Sorin Bontea, dar și mezinul trioului, Florin Dumitrescu au mai pus câteva kilograme. Drept urmare, chef Dumitrescu a trecut la dietă, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

florin-Dumitrescu-dieta-cu-varza-2florin-Dumitrescu-dieta-cu-varza-2

Florin Dumitrescu a slăbit cu dieta cu varză

Dat fiind că e greu să lucrezi cu mâncare și să nu cazi, măcar din când în când, pradă plăcerilor vinovate, în ultima perioadă chef Florin Dumitrescu a afișat o siluetă mai rotunjită decât cea cu care și-a obișnuit fanii. Drept urmare, a afost nevoit să ia măsuri de urgență… Asta cu atât mai mult cu cât, e lucru știut, televizorul îți mai adaugă vreo 5 kilograme la cele pe care le ai deja.

Citește și: Mirela Vaida depune plângere penală pentru tentativă de omor. Cine e femeia care a atacat-o

Citește și: BRomania a ieșit pozitiv la Drug Test. A consumat substanțe interzise?:„Am făcut o boacănă și…

Citește și: Hoții au încercat iar să-i spargă casa! Andreea Marin, primele declarații.„Am schimbat sistemul de securitate…’

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi’. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Drept urmare, Florin Dumitrescu și-a propus să ajungă, ținând dieta cu varză, de la 92 de kg la 80, iar asta în doar 21 de zile. Chef-ul a fost deranjat nu doar de aspectul fizic, ci și de faptul că se confrunta cu dureri de spate, problemă care se acutizează atunci când ai o greutate excedentară.

Recent, Florin Dumitrescu a publicat pe contul său de socializare și prima fotografie post-dieta cu varză, anunțându-și fanii că a încheiat regimul.

„M-am cam tras la față, zic că e bine. Mai ales că azi am scăpat de varză”, a scris chef Florin în dreptul fotografiei relevatoare.

Fanii l-au felicitat imediat, dar au fost și câțiva care l-au ironizat, amintindu-i cum îl necăjeau el și Bontea pe Scărlătescu…

„Cum îi spuneați lui Scărlătesu? Cumva… Grasule?!”, i-a reamintit un fan de pe Instagram.

Florin Dumitrescu a slăbit vizibil

Reușișe atunci să slăbească, însă, din cauza pandemiei, Florin Dumitrescu a ajuns să cântărească peste 90 de kilograme, așa că s-a văzut nevoit să reia dieta cu varză, datorită căreia a reușit să ajungă la o greutate normală.

Ce înseamnă dieta cu varză? În această dietă ai voie să consumi doar trei alimente alternativ.

Chef Florin Dumitrescu a spus, prima dată când a încercat această dietă, că în primele trei zile a mâncat doar varză crudă, urmând ca în celelalte trei zile să consume orez fiert, iar apoi să încheie cu trei zile în care să mănânce doar piept de pui la grătar.

După acest regim strict, în a 10-a zi trebuie să consumi legume la grătar sau proaspete, pentru a nu îți fi rău.

‘În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui’, spunea Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton