Andreea Bălan, pregătită să se mărite din nou: „Sunt tânără. De ce nu?”

 Mirea Roxana
.

Andreea Bălan, după ce a trecut printr-un divorț, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Tiberiu Argint. Jurata de la „Te cunosc de undeva' își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă și speră că a doua oară destinul îi va surâde și că nororcul va fi de partea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Artista își dorește să devină mireasă încă o dată și speră că de data asta va fi cu noroc. Aceasta se declară o femeie iubită, fericită și împlinită.

Artista nu regretă nicio experiență din trecutul ei și spune că învață de la fiecare om care intră în viața ei. Mariajul eșuat cu George Burcea și-a lăsat amprenta asupra sufletului artistei, însă Andreea Bălan este puternică și optimistă că viitorul se va arăta mult mai blând cu ea.

Andreea-Balan-Ttiberiu-Argint-3-2Andreea-Balan-Ttiberiu-Argint-3-2

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu', a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Star Matinal', de pe Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și: Cum au reacționat Andreea Bălan și Tiberiu Argint după ce s-a zvonit că s-au despărțit.Fotografia care spune tot despre relația lor!

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt un cuplu solid!Ce declarație de dargoste și-au făcut în public

Citește și: Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț.„Dacă vrea să mai facă un copil…'

Citește și: Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară:„Este o poveste de dragoste, o iubesc…'

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, ceartă în cuplu

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt de 10 luni împreună, iar micile certuri conjugale sunt inevitabile. Cei doi au ajuns să se certe în parcare după ce iubitul artistei a mers s-o ia pe Andreea Bălan de la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva' și pentru a merge, apoi, la un restaurant.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut minute bune în mașină discutând în contradictoriu până când au realizat că sunt într-un spațiu public.

Motivul certei dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a fost renovarea casei artistei. Ceea ce indica faptul că relația lor e din ce în ce mai serioasă, dacă Tiberiu se implică atât de mult.

Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă. Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase‘, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi pentru WOWbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton