Mirela Vaida, mesaj cutremurător după atacul de la Acces Direct: ”Vreau să-mi apăr viața și pe a copiilor mei”

 Dumba Gabriela
.

Mirela Vaida a transmis un mesaj cutremurător după atacul de vineri, din platoul Acces Direct, când a fost la un pas să fie rănită grav de o femeie ce a pătruns în timpul emisiunii și a aruncat spre ea cu o cărămidă. Mirela Vaida asigură pe toată lumea că nu a fost nimic regizat, așa cum s-a speculat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După atacul de vineri, din timpul emisiunii Acces Direct, au existat voci în spațiul public care au acuzat o regie a echipei de la Antena 1. Mirela Vaida se declară consternată de asemenea speculații și susține că nu și-ar pune niciodată viața în pericol pentru audiență.

mi1-1-1024×512-2-1024×512-1mi1-1-1024×512-2-1024×512-1

'Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități.

Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține.

Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut.', a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Citește și:Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri după episodul cu Mirela Vaida. Și ea a fost atacată de un bărbat, în farmacie

Citeste si: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o

Mirela Vaida a mers recent la Secția 4 de Poliție pentru a depune plângere împotriva femeii care a atacat-o la finele săptămânii trecute, în direct. Vizibil emoționată, cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că se teme pentru viața ei.

„Nu mă simt bine, vă dați seama. Sunt pentru prima dată aici, că-mi vine să și plâng. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere și nu am mai trecut prin așa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea de astăzi va fi una grea pentru mine.

Mi-au spus colegii că avem imaginile de pe camera de luat vederi și cred că va fi destul de greu să o duc. Da, primesc amenințări multe și o să înaintez plângere penală și pentru asta, adică primim foarte multe amenințări și în mediul online și nu le luăm în serios pentru că toată lumea își permite să facă și să spună orice.’, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a mai menționat că este pregătită să depună plângere penală împotriva celor care îi doresc răul.

„Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem zice orice oriunde despre persoanele publice suntem un fel de dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor.

Pot să înțeleg că fiecare e liber să scrie și să facă ce vrea, dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre la propriu asupra ta, lucrurile devin grave și trebuie să facem un demers în acest sens’, a mai declarat vedeta.

Vineri după-amiază, în timp ce intrase în direct, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care s-a repezit spre ea cu o cărămidă.Vedeta s-a salvat în ultima secundă, iar intrusa a fost oprită, cu greu, de colegii de platou.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton