Cum arată fiul cel mic al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Țiriac. Nicholas seamănă leit cu mama lui

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiul cel mic al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Țiriac. Ileana Lazariuc și Ion Țiriac au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din relația lor au venit pe lume Alexandru și Nicholas.Recent, vedeta a postat o imagine cu fiul cei cel mic, care a moștenit se pare ochii și zâmbetul mamei lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ileana Lazariuc se poate declara o femeie împlinită. Vedeta are doi copii împreună cu fiul cel mare al lui Ion Țiriac, iar ani la rând i-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Recent, Ileana a publicat câteva imagini cu fiul ei cel mic, Nicholas Noah.

Ileana si NicholasIleana si Nicholas

Ileana Lazariuc încearcă să stea departe de micile ecrane, iar rare sunt ocaziile în care face publice imagini cu ea sau cei doi copii ai săi. Aflată în Franța, împreună cu fiul ei cel mic, vedeta a postat la Instatory un clip video în care apare alături de Nicholas.

Citește și: Cum arată Ileana Lazariuc în costum de baie, la 40 de ani.Fosta noră a lui Ion Țiriac atrage toate privirile

Citește și:Sorana Cîrstea, mesaj controversat după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție, Ileana Lazariuc:”Oamenii distrug lucruri minunate”

Citește și:Rică Răducanu a fost operat de urgență. Cum se simte fostul portar al naționalei:”Sunt la spital”

Citește și:De ce a lipsit fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă de la ziua mamei lui:”Nu era locul unui copil acolo”

Cum arată fiul cel mic al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Țiriac

Ileana Lazariuc a trăit alături de Alexandru Ion Țiriac una dintre cele mai frumoase povești de dragsoste. Au împreună doi copii superbi, Alexandru și Nicholas. Recent, fiica Anastasiei Lazariuc a postat un clip video cu fiul ei mai mic.

Aflată în Franță alături de Nicholas, Ileana a postat la InstaStory un filmuleț în care apare stând la o terasă. Din imagini se poate observa faptul că mezinul familiei seamănă leit cu mama sa. Nicholas a moștenit ochii albaștrii și zâmbetul adorabil al mamai lui. El s-a născut în 2009, la un an după ce fratelui lui mare mare, Alexandru s-a născut în 2008, la Paris.

Ce pasiuni au fiii Ilenei Lazariuc

Alexandru și Nicholas nu doar că au moștenit frumusețea părinților lor, ci și pasiunea bunicului lor. Alexandru, fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Țiriac face tenis, iar bunicul său l-a îndrumat să facă acest sport. Ambii au activități extrașcolare și merg la o unitate de învățământ privată.

De asemenea, cei doi copiii ai Ilenei sunt și artiști. În urmă cu ceva timp, vedeta a postat un clip video pe rețelele de socializare în care unul dintre băieți cânta la pian. „Ce băieți mari', „O familie frumoasă, să îți trăiască băieții!', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat

Ileana Lazariuc s-a despărțit de Ion Țiriac după 17 ani de relație. Vestea divorțului a fost dată abia după doi ani de la separare. După ce presa și-a dat seama că cei doi nu mai formează un cuplu, Ileana și Ion au postat un mesaj comun. „Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre. Si am dorit această perioadă de linişte şi discreţie.

Atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim. Vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni. Suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere„, este mesajul postat de cei doi.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton