Vedete din România atacate în plină stradă. Prin ce coșmar au trecut: "Te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite"

 Dumitrache Laura
.

Vedete din România atacate în plină stradă. Margherita de la Clejani nu e singura. A fi persoană publică nu e deloc ușor. Acest statut vine la pachet cu avantaje și dezavantaje și este imposibil să fii plăcut de toată lumea. Acest lucru poate conduce, în unele situații, la evenimente neplăcute. Zilele trecute, Margherita de la Clejani a trecut prin momente cumplite după ce a fost atacată de un bărbat pe străzile din Capitală. Ei bine, mai multe vedete din România au trecut prin experiențe asemănătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUIE, GRATIS, AICI!

Vedete din România atacate în plină stradă. Celebritatea are și dezavantajele ei, iar unele vedete din România au trecut prin situații extreme. De-a lungul timpului, mai multe nume celebre au trecut prin situații grele, care le-a pus viața în pericol. Margherita de la Clejani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de un bărbat.

margherita de la clejanimargherita de la clejani

Marga nu este singura vedetă din România care a fost atacată în public. Andreea Tonciu, Cristina Joia, Diana Enache sau Bianca Adam se numără printre celebritățile care au avut parte de experiențe neplăcute.

Citește și: Cu ce obiect a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Medicii i-au scos lama înfiptă în sân:„Mi-au salvat copilul'

Citește și:Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă”

Citește și:Raluca Bădulescu, prima vacanță alături de noul iubit. Ce destinație au ales:„M-am bucurat de un…'

Citește și:Ce probleme de sănătate a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă:”Așa e de la o vârstă…”

Cazul Margheritei de la Clejani nu este unul singular

Margherita de la Clejani a trecut prin momente cumplite. Miercurea seara, vedeta a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată pe stradă de un bărbat aflat pe trotinetă. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență la spital, iar medicii i-au scos din bust o lamă.

Din fericire, Margherita se afla în afara oricărui pericol și a refuzat internarea. Marga nu este singura celebritate din România care s-a confruntat cu furia oamenilor.

Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, bătută cu bestialitate

Cristina Joia, de la Visuri la Cheie a avut parte de o experiență traumatizantă. În luna noiembrie a anului 2020, Cristina a fost lovită într-un supermarket din Capitală, după ce i-a atras unei femei atenția asupra faptului că a parcat neregulamentar. Ulterior, aceasta a devenit agresivă verbal, iar mai apoi a lovit-o brutal pe Cristina Joia. În urma incidentului, arhitecta a avut nevoie de spitalizare și a trecut prin mai multe operații estetice. Agresoare a fost condamnată la 1 an și 3 luni de închisoare, dar nu a ispășit pedeapsa, deoarece are în grijă trei copii și o mamă bolnavă.

„Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie.Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că…. am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar', a susținut, în trecut, Cristina Joia.

Diana Enache, atacată cu un cuțit de portarul blocului în care locuia

Diana, fiica lui Adrian Enache a fost atacată de portarul blocului în care locuia. La acea vreme avea 17 ani, iar bărbatul de origine libaneză avea 46 de ani. Acesta i-a provocat mai multe răni cu un cuțit, pe mâini și în jurul gâtului. Diana îi ceruse ajutorul deoarece rămăsese fără lumină în casă. Agresorul a fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar în 2020 a fost eliberat.

„M-am speriat tare când a fost Diana în pericol, cu libanezul. Atunci a fost îngrozitor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost aproape de omul ăla că sigur durerea îmi lua mințile și făceam o nefăcută.', declara la acea vreme Adrian Enache.

Bianca Adam a fost lovită cu o bară de metal

Bianca Adam, alias Tequila a fost atacată cu o bară de metal, în plină stradă, de un bărbat nervos că i-ar fi spart o bucată de marmură atunci când a parcat. Vloggerița a povestit totul într-un videoclip postat pe internet. În urma incendiului, Bianca s-a ales cu mai multe vânătăi, iar iubitul acesteia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri. Eu nu mai aveam telefon, moment în care am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandi.Am fugit foarte tare, iar el a aruncat cu telefonul în Brandi și i-a spart capul', a dezvăluit Bianca Adam.

Amalia Bellantoni, bătută în mijlocul străzii

În 2020, Amalia Bellantoni a trecut prin momente de groază. Vedeta a fost atacată de mai mulți indivizi, chiar în mijlocul străzii. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată cu ambulanța la spital. A avut nevoie de perfuzii, iar mâna i-a fost băgată în ghips.

„Nu am crezut vreodată, credeți-mă, că părul se poate smulge pe viu. Nici eu, până ieri, nu am considerat că cineva poate să smulgă altcuiva părul din cap. Eu am văzut doar în filmele de groază. Aceste lucruri îngrozitoare le-am trăit eu, pe pielea mea..', a declarat Amalia Bellantoni pentru România TV.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, amenințați cu un cuțit

În urmă cu doi ani, Andreea Tonciu și soțul ei au fost amenințati în plină de stradă. Cei doi se aflau în mașină împreună cu fiica lor, iar fostul fotbalist a fost lovit de un alt șofer. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a declarat că bărbatul i-a amenințat cu cuțitul.

„În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă?Oameni de ăștia nebuni mi-au atacat soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!'a declarat Andreea la acel moment.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton