Cristina Spătar se reinventează. Ce decizie radicală a luat: „Sunt hotărâtă, în viitorul apropiat, să...”

 Borcilă Andreea
.

Cristina Spătar se reinventează. Cristina Spătar le-a pregătit o surpriză fanilor. Chiar dacă are o agendă încărcată, vedeta este extrem de implicată în ceea ce privește responsabilitățile ei personale sau profesionale. Artista a povestit, recent, ce planuri mari are în viitorul apropiat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar se reinventează. Cristina Spătar are o agendă destul de încărcată în ultimul timp. Cântăreața și-a cumpărat o casă și visul ei este ca totul să fie gata până în septembrie. Vedeta are grijă și de cei doi copii, Aida Maria și Albert, din fosta căsnicie cu Alin Ionescu. Astfel, artista își îmbină cu succes viața personală cu cea profesională.

cristina-spatar-5cristina-spatar-5

Artista a plecat pentru câteva zile în Italia, pentru a cumpăra câteva piese de mobilier. Acolo, ea a petrecut alături de sora sa și a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, fiind vizibil bucuroasă de revedere.

Citește și: Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț:”Să spună ea de ce a luat această decizie”

Citește și: Cristina Spătar și-a cumpărat casă. Unde se mută cu cei doi copii:”Am realizat acest vis…”

Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea.Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva”

Citește și: Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat:”Acum, tata se simte…”

Cristina Spătar se reinventează

Cristina Spătar este cunoscută datorită muzicii de petrecere, populare și ușoare. Vedeta face show-uri atunci când urcă pe scenă, având lângă ea câteva dansatoare. Într-un interviu pentru Ego, ea a recunoscut că este hotărâtă să-și schimbe genul muzical, iar asta doar de dragul fanilor, care i-au cerut să cânte muzică balcanică sau manele.

„În repetate rânduri, mi s-a cerut muzică balcanică sau manele. Sunt hotărâtă, în viitorul apropiat, să am un proiect de acest gen', a explicat Cristina Spătar.

Vedeta are planuri mari și în ceea ce privește viața de familie.

„Mi-am luat o casă. Mă ocup de ea, sunt pe șantier alături de constructori. Mă împart între casă și mai am câteva nunți și cântări. Am fost în Italia să cumpăr câteva piese de mobilier, le-am comandat și plătit. Pe 15 august îi duc pe copii la mare, în România. Am zis să îi duc la mare o săptămână, fiind și Sfânta Maria. Așteptăm pașapoartele pentru a pleca în Italia, la sora mea, câteva zile.

Sunt o persoană căreia Dumnezeu i-a dat doi copii superbi. Sunt deștepți, calmi, iubitori. Acest lucru mă motivează', a fost mesajul vedetei.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton