Ce relație are Bănel Nicoliță cu fiicele sale, după divorțul de mama lor: „Ca tată sunt foarte...”

 Raiciu Adriana
.

Ce relație are Bănel Nicoliță cu fiicele sale, după divorțul de mama lor. Bănel Nicoliță și Cristina s-au căsătorit în 2014, însă căsnicia lor nu a durat prea mult. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, dar asta nu înseamnă că sportivul nu se implică activ în educația fiicelor sale. Iată cum se înțelege cu Amalia și Natalia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Bănel Nicoliță cu fiicele sale, după divorțul de mama lor. Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din țara noastră. A început să practice acest sport încă de la o vârstă fragedă, iar pentru o perioadă destul de mare de timp a jucat la echipa Steaua, dar și în echipa națională a României. Totuși, pe plan sentimental, lucrurile nu au arătat atât de bine pentru sportiv.

88-188-1

În urmă cu doi ani, Nicoliță a divorțat în mare secret de mama copiilor. Totuși, chiar dacă nu mai este împreună cu fosta lui soție, sportivul se ocupă îndeaproape de educația celor două fetițe. Recent, acesta a vorbit despre relația pe care o are cu ele, dar și cum este el în rolul de tătic.

Citește și: Ce sumă uriașă de bani a refuzat Bănel Nicoliță pentru a participa la Survivor:„Pe mine nu mă interesează…’

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul:'Fiecare decide pentru el însuși'

Citește și: Cum arată acum Cristiana Răduță, artista care cânta hit-ul „Amor, Amor'.S-a întors la prima ei pasiune

Citește și: Jorge, despre soția lui, după zece ani de relație:’N-am cu cine să mă…’

Ce relație are Bănel Nicoliță cu fiicele sale, după divorțul de mama lor

Cristina și Bănel au făcut nunta în 2014, în Brăila, acolo unde s-a născut fotbalistul. Au împreună două fetițe superbe, Amalia și Natalia. Recent, fotbalistul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu cei doi copii, dar și cum este în rolul de tată.

Bănel Nicoliță este extrem de mândru de fiicele și este un tată cât se poate de devotat. Ba chiar mai mult, se bucură că cele două au luat calea sportului.

Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă', a completat Bănel Nicoliță.

Concurentul de la Splash! Vedete la apă are mare grijă de educație fiicele lor și își dorește ca acestea să fie disciplinate.

Și eu am o școală de fotbal și ce i-am rugat pe copii să facă disciplină. Dacă sunt disciplinați, atunci totul va fi ok, dacă nu sunt disciplinați, atunci poarta e deschisă și trebuie să plece în secunda unu. Nu accept jucători care nu sunt disciplinați', a precizat fostul fotbalist.

În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție

În ceea ce privește relația pe care Bănel și Cristina o au în prezent, cei doi comunică doar despre cele două fetițe pe care le au.

„Nu ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente’a precizat Cristina.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton