Cum arată fiica lui Augustin Viziru la 2 ani. Actorul e un tătic cât se poate de mândru

 Dumitrache Laura
.

Augustin Viziru se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Actorul se mândrește cu fiica sa ori de câte ori are ocazia. Maria a împlinit doi ani și o lună, prilej cu care Augustin Viziru a postat o imagine uluitoare cu micuța sa. Actorul își ține fanii la curent cu toate momente frumoase din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru a devenit tată în urmă cu doi ani. Viața actorului s-a schimbat radical, iar Maria este acum universul lui. Se simte mai împlinit ca niciodată, iar actorul a decis să le arate fanilor săi cât de mare a crescut fiica sa. Fratele lui Lucian Viziru a dezvăluit că fiica lui are doi ani și o lună.

Fiica lui Augustin ViziruFiica lui Augustin Viziru

Augustin Viziru este activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. Actorul, unul dintre „băieții răi” ai showbiz-ului românesc, s-a schimbat de când a venit pe lume primul lui copil, o fetiță absolut minunată.

Citește și: Elena Chiriac și Augustin Viziru au rupt legătura după Ferma, deși s-au înțeles să împartă premiul:„Simt că am pierdut un prieten. E dureros când…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru, la peste 10 ani de când se cunosc:„Mi-a plăcut tot timpul…'

Citește și:nCe moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Citește și: Romanița Iovan a izbucnit în lacrimi, la 8 ani și jumătate de la moartea lui Adrian Iovan:„Nu am fost tată pentru Albert'

Cum arată fiica lui Augustin Viziru la 2 ani.

Augustin Viziru este un tată împlinit. Actorul a dezvăluit în mediul online că fiica sa, Maria, a împlinit doi ani și o lună, motiv pentru care a postat și o imagine cu micuța. Fanii actorului au rămas uluiți de frumusețea Mariei.

Fiica lui Augustin Viziru este minunată, iar pe zi ce trece seamănă tot mai mult cu tatăl ei. În imagine, Maria este extrem de expresivă, iar ochii mari de un albastru intens ies rapid în evidență. „S-a făcut fata mea mare, azi, 2 ani și 1 lună!', a scris Augustin Viziru în dreptul imaginii. De ceva timp, Augustin postează multe poze cu fiica sa, iar fanii acestuia sunt încântați că actorul împărtășește cu ei asemenea momente minunate.

Cuma arată viața lui Augustin Viziru de când a devenit tată

În trecut, Augustin Viziru era nelipsit din cluburi și de la petrecerile fastuoase, dar acum actorul a devenit bărbat de casă. Augustin este foarte atent la nevoile fetiței lui, Maria, dar și ale partenerei sale. Paternitatea l-a schimbat foarte mult pe actor, dar cel mai important, l-a determinat să ia o decizie importantă atât pentru el, cât și pentru cei din jurul lui. .

Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate. Prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic…Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei. Acum câteva zile i-am cumpărat carioci și un tort spectaculos. Ma implic serios în creșterea copilului meu. Si o ajut cu ce pot pe mama lui, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări‘, ne-a declarat Augustin.

Augustin Viziru, despre cel de-al doilea copil

Îndrăgitul actorul a recunoscut că și-a dorit întotdeauna mai mulți copii, doar că a așteptat persoana potrivită care să îi dăruiască acest cadou minunat. Actorul este foarte mândru de familia lui și este prezent în viața fiicei sale, Maria. Deși este ocupat cu filmările, atunci când este liber, Augustin își petrece timpul cu fiica sa.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, fratele lui Lucian Viziru a oferit un răspuns neașteptat. „Eu sunt un om care reacționează după instinct, nu-mi fac planuri, și primesc ce-mi oferă viața. Dacă va fi cazul, Doamne Ajută, dacă nu…asta este.’

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton