Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în adolescență. A fost agresată fizic, în liceu

 Miniosu Alexandra
.

Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în adolescență. În prezent, Elena Chiriac este una dintre ele mai îndrăgite vedete din lumea mondenă, din România. Are mii de fani peste tot în țară, dovadă fiind numărul uriaș de urmăritori din mediul online. Cu toate acestea, nu mulți știu cum arăta concurenta de la Survivor România 2022 în copilărie. Iată prin ce experiență traumatizantă a trecut când era la liceu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în adolescență. Elena Chiriac este una dintre concurenții de la Survivor România 2022. Șatena a acceptat cu entuziasm să meargă în Republica Dominicană, fiind o fire sportivă și competitivă. Acest lucru s-a putut observa și în cadrul altei emisiuni de la PRO TV, Ferma Vedetelor, show în care a ajuns până în finală.

elena-chiriac-copilarie-9elena-chiriac-copilarie-9

Elena Chiriac este o prezență destul de activă în mediul online. Faimoasa de la Survivor România obișnuiește să le împărtășească fanilor diverse fotografii cu ea, pentru a-i ține la curent cu tot ce mai e nou în viața sa. Aceasta are mii de admiratori pe rețelele de socializare, ce o susțin necondiționat.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Elena Chiriac înainte de Survivor 2022:”3 zile cu febră, la pat, cu frisoane”

Citește și: Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela.Ce rol va interpreta

Citește și: Mihaela Rădulescu face economie la bani de când are o relație cu Felix:„Când toate ți se oferă…'

Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în adolescență

Cu toate acestea, puțini dintre fanii Elenei Chiriac de la Survivor știu cum arăta aceasta în copilărie. Faimoasa din jungla Dominicană și-a descoperit pasiunea pentru sport de la o vârstă fragedă, după „luptele' pe care la avea, în joacă, prin casă, cu fratele ei. Treptat, aceasta a devenit campioană multinațională la Taekwondo.

Elena Chiriac de la Survivor 2022 urmează să împlinească 20 de ani. Aceasta provine dintr-o familie grijulie, părinții ei înconjurând-o mereu cu iubire. Se pare că pasiunea pentru sport i-a fost insuflată de tatăl ei, jurnalist de meserie și organizator de evenimente sportive. Recent, acesta le-a făcut internauților o bucurie, postând câteva imagini cu Faimoasa din copilărie.

Elena Chiriac de la Survivor și-a descoperit de mică pasiunea pentru sport

În urmă cu câteva zile, jurnalistul Romeo Chiriac, tatăl Eleni Chiriac de la Survivor, i-a luat pe internauți prin surprindere. Acesta a postat mai multe imagini cu fiica lui, realizate în perioada copilăriei. Astfel, s-a aflat că șatena are 1.73 înălțime și e sportivă de performanță.

Elena Chiriac de la Survivor România 2022 și-a urmat visul încă din copilărie. Aceasta a început să practice sportul de la o vârstă fragedă. Ulterior, ea a bifat o reușită semnificativă, devenind multinațională la Taekwondo. Faimoasa din Republica Dominicană s-a născut în România, la București, însă a stat mult timp la Londra, cu mama ei, dorindu-și să urmeze o facultate în străinătate.

Elena Chiriac de la Survivor și-a dorit să studieze la Londra

Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în adolescență. Deși a fost plecată mulți ani la Londra, Elena Chiriac de la Survivor a fost mai mereu prezentă la competițiile organizate de tatăl ei, jurnalistul Romeo Chiriac. Aceasta mergea împreună cu fratele său. Pe lângă Taekwondo, ea mai practicat și înotul, însă, la un moment dat, a decis să se lase de acest sport.

În urmă cu ceva timp, Elena Chiriac, Faimoasa de la Survivor, spunea că era o fire energică în perioada copilăriei. Și-a dat seama că e făcută pentru lumea sportului, după ce a mers la primul antrenament. Tânăra a cochetat ulterior și cu modelling-ul, domeniu care îi place, de asemenea, foarte mult.

„Eram o fire destul de energică și după toate luptele cu fratele meu prin casă pot spune că eram și antrenată. După primul antrenament, mi-am dat seama că acela este locul meu, iar tată m-a încurajat să rezist pe tot parcursul performanței mele.

În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung la un nivel mult mai înalt de încredere de sine. S-au îmbinat foarte bine chiar dacă au existat și obstacole”, spunea mai demult Elena Chiriac de la Survivor, conform click.ro.

Faimoasa de la Survivor, victima unei agresiuni fizice, la liceu

Deși a avut o copilărie frumoasă, Elena Chiriac nu a fost ocolită de necazuri. În anul 2015, aceasta a fost agresată fizic. Faimoasa de la Survivor ar fi fost atunci victima unui atac venit din partea unor colege de liceu. Ea ar fi fost lovită de fetele mai mari decât ea, motiv pentru care a depus plângere la Poliție. În urma episodului violent, în care s-ar fi trezit cu nota scăzută la purtare, vedeta a hotărât să se mute la altă instituție de învățământ.

„Ba mai mult, cu complicitatea părinţilor fetelor mai mari și al profesorilor au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, că să muşamalizeze incidentul filmat şi cu martori de la o clinică. O diversiune ieftină pentru a mută atenţia de la incident şi pentru a da senzaţia că ar fi vinovată și fetiţa, că să ni le taie fondurile', susținea tatăl Elenei Chiriac de la Survivor, la scurtă vreme după incident.

După ce a participat la Ferma, un alt show de la PRO TV, Elena Chiriac de la Survivor și-a reluat activitățile. Aceasta a continuat să facă sport, tatăl și fratele ei însoțind-o la drumeții prin munți.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton