CRBL a plâns pentru prima dată la Survivor! Mesajul care l-a făcut să clacheze

 Dumba Gabriela
.

CRBL a plâns pentru prima dată la Survivor 2022! Nici o probă nu a fost suficient de grea să-l facă să lăcrimeze și nici condițiile de trai din Dominicană. Ceea ce l-a făcut că clacheze a fost un mesaj din partea familiei sale. CRBL a izbucnit în plâns când a primit scrisoarea de la soția și fiica din Spania.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna aceasta Faimoșii au câștigat jocul de comunicare la Survivor 2022 și au primit mesaje din partea familiilor. CRBL a fost unul dintre cei mai emoționați concurenți care au rămas în Republica Dominicană atunci când a citit mesajul de la familia lui. Faimosul a izbucnit în plâns, ca un copil mic, mărturisind că îi este foarte dor de soția și fiica lui.

6224373962243739

Ce mesaj l-a făcut pe CRBL să plângă la Survivor

„Bună, tati. Să știi că avem emoții foarte mari când îți scriem această scrisoare pentru că ne este tare, tare dor de tine. În fiecare zi a emisiunii suntem lipite de televizor și trăim fiecare secundă cu tine. Fiecare câștig sau înfrângere o trăim cu tine și cu tribul Faimoșilor.

Pentru noi, tu ești cel mai bun orice ar fi și orice s-ar întâmpla. Suntem mândri de tine, te iubim foarte mult, îți ținem pumnii și îți transmitem toată energia noastră, toată iubirea, toate zâmbetele, toate îmbrățișările și toată susținerea noastră.

Suntem mereu acolo lângă tine, în inima ta. Fii puternic, fii tu! Hai tati! Hai Faimoșii! Fetele tale, Alessia și Elena! Distrați-vă! este un joc și este foarte frumos. Vă pupăm pe toți și vă surprindem pe toți. Hai Faimoșii!', a fost mesajul primit de CRBL.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux: „Abuzul de mâncăruri grase, de țigări, de băuturi energizante amestecate cu whisky

Citește și: Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii.Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

Citește și: Cum a început relația dintre Oana și Viorel Lis.Ea avea 18 ani, el 53!

CRBL a plâns la Survivor de dorul familiei sale

CRBL nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când a citit mesajul primit de la soția și fiica lui și a mărturisit cât de dor îi e de familie.

„Introducerea cu care a început scrisoarea mea a fost suficient ca să mă pot bloca, să nu pot să mai am niciun fel de reacție. A trebuit să consum din mine ceva ce a venit pur și simplu, multe lacrimi de bucurie și de emoție.

Mi-am dat seama că mesajul e de la amândouă', a mărturisit Faimosul.

Oase l-a atacat pe CRBL în timp ce acesta se află la Survivor

Oase a vorbit despre CRBL, care i-a fost cel mai bun prieten timp de 15 ani, și decizia fără întoarcere luată de amândoi.

„Din punctul meu de vedere, el s-a făcut de râs, el a greșit. Drept urmare, și el s-a simțit prost, a dat un interviu în care el stătea pe canapea și pe care l-a șters două zile mai târziu. Lumea a reacționat la chestia asta.

Consider că nu ar fi trebuit să facă niciuna dintre ele. Be a man! Opinia publică, când e o treabă personală pentru mine, nu mă interesează. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să zic. Eu știu ce am făcut și ce nu am făcut', a spus Oase.

Oase a adus în prim-plan cuvinte care s-au folosit de-a lungul timpului la Survivor pentru a-l descrie pe fostul său amic. Fanii consideră că același caracter a fost pus pe tavă și în Republica Dominicană, motiv pentru care CRBL s-a apropiat foarte greu de colegii de tabără și chiar a devenit oaia neagră a grupului.

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce.

Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual', a mai spus Oase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton