Horoscop 28 martie 2022. Două zodii iau decizii radicale

 Oana Pantazi
.

Horoscop 28 martie 2022. Mercur intrat în Berbec aduce multe provocări pentru majoritatea nativilor horoscopului. Nu puțini vor fi cei care vor simți nevoia acută de a trece la acțiune și de a-și schimba viața radical, atât pe plan profesional, cât și personal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 martie 2022. Berbec

Începi săptămâna cu dreptul, pe toate planurile. La job, vei fi bine văzută, iar proiectele tale vor primi undă verde, dar vei bifa și în plan amoros, unde pot interveni schimbări de bun augur. Chiar azi s-ar putea ca partenerul tău să te surprindă cu o cerere în căsătorie.

Horoscop 28 martie 2022. Taur

Ești complet lipsită de energie și depui eforturi mari pentru a te concentra la serviciu. Vestea bună vine totuși, însă de pe planul financiar – fie îți vor fi returnați niște bani, fie vei afla de o moștenire. Latura amoroasă încă este cu probleme, relația de cuplu suferă din cauza inflexibilității tale.

Horoscop 28 martie 2022. Gemeni

Azi vei lua o decizie importantă în privința viitorului tău profesional, iar curând viața ta se va schimba radical. chiar dacă te temi să pornești pe cont propriu sau să-ți schimbi complet domeniul de lucru, în scurt timp te vei felicita pentru decizia luată.

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Horoscop martie 2022.Zodiile care stau bine cu banii

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 28 martie 2022. Rac

Îți merge bine pe toate planurile. Azi nu e exclus să afli despre o promovare, dar și despre mărirea de salariu la care visezi de atîta vreme. Pe de altă parte, astrele te favorizează și pe plan amoros. Nu e exclus ca tu și partenerul tău să decideți să vă măriți familiea.

Horoscop 28 martie 2022. Leu

N-ai chef de nimic azi, iar asta ți-ar putea aduce reproșuri din partea superiorilor… Ești într-un mood de invidiat și ai o vibrație energetică atât de bună, încât nimic nu te poate stresa. Îți vei face planuri de vacanță nestingherită, iar asta va relaxa și atmosfera de cuplu.

Horoscop 28 martie 2022. Balanță

Apar schimbări pe plan profesional azi. Poate fi vorba despre un nou parteneriat sau de o ofertă de job importantă. La fel și pe plan amoros, mulți nativi urmînd să pună capăt chiar azi unor relații de lungă durată sau poate toxice, în timp ce alții își vor găsi jumătatea.

Horoscop 28 martie 2022. Scorpion

Azi ai parte de o tripletă norocoasă: carieră-dragoste-bani, așadar profită la maximum de toate oportunitățile ce ți se oferă! Relațiile cu membrii familiei se vor îmbunătăți, după multă vreme, la fel și cea cu partenerul de viață. Mai mult, îți intră și ceva bani în cont.

Horoscop 28 martie 2022. Săgetător

Profită din plin de acest început de săptămână, fiindcă astrele te favorizează pe plan profesional, dar și pe plan relațional. Este momentul să-ți reviziuiești atitudinea și să faci pace cu colegii, dar și cu membrii familiei pe care i-ai supărat. Bonus va fi o sumă de bani la care nu te aștepți!

Horoscop 28 martie 2022. Capricorn

Și pentru tine începe de azi o perioadă stresantă. Ai planuri mari în privința jobului, dar și în privința relației amoroase, și vei lua o decizie radicală. Nu doar că-ți vei schimba serviciul, ci și partenerul, mai ales dacă te afli într-o relație cu un bărbat cu… obligații.

Horoscop 28 martie 2022. Vărsător

Azi ai o mie de idei bune, iar asta îți va aduce aprecierea la job. La fel de bine performezi și în plan personal – vei reuși să rezolvi în timp-record problemele domestice, dar și să-ți faci puțin timp pentru tine. spre seară, partenerul te va surprinde în mod plăcut.

Horoscop 28 martie 2022. Pești

Astrele te favorizează pe plan material, așadar chiar azi ai putea afla despre mărirea de salariu la care visezi de mult. Asta îți va schimba dispoziția, influențând pozitiv și celelalte planuri ale vieții tale. Spre seară îți vei invita partenerul de viață la o cină romantică.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton