Cum arată apartamentul de lux în care s-a mutat Diana Bart: „Am considerat că este locul perfect”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată apartamentul de lux în care s-a mutat Diana Bart. Diana Bart a arătat în exclusivitate imagini cu apartamentul de lux în care trăiește alături de soțul ei și cele două fetițe, Maira, în vârstă de cinci ani, și Amina, în vârstă de doi ani. Vedeta de la Prima tv consideră că s-a mutat în locul perfect, unde poate găsi și zona de urban, dar și natură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată apartamentul de lux în care s-a mutat Diana Bart. Diana Bart, primele imagini cu apartamentul de lux în care trăiește alături de familie. Diana Bart prezintă prezintă emisiunea „Flash Monden' de la Prima TV alături de Gabriel Coveșeanu, fostul coprezentator de la Vorbește lumea, marca PRO tv.

Frumoasa brunetă este și editor TV, food blogger și interior designer, în timp ce soțul ei lucrează în domeniul imobiliarelor.

Recent, vedeta a arătat primele imagini cu apartamentul de lux în care trăiește alături de soțul ei și cele două fetițe, Maira și Amina. 

Cei doi au trebuit să-și amenajeze locul, inițial unul intim, într-un spațiu mult mai mare și mai modern, de dragul copiilor. 

Diana-Bart-1Diana-Bart-1

Diana Bart și soțul ei au trebuit să-și amenajeze locul, inițial creat pentru intimitatea celor doi, într-unul mult mai spațios, mai modern și mai plăcut pentru cele două fetițe ale cuplului.

Mai mult, vedeta a arătat primele imagini cu apartamentul de lux pentru Storia.ro, în colaborare cu publicația A list Magazine. 

Citește și: Nici nu zici că e gravidă! Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină. Poartă ținute foarte sexy:”Am luat în greutate fix 13 kg”

Citește și: Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale.Ce obiecte a ales Amina de pe tavă

Citește și: Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat despre relația Anamariei Prodan cu iubitul arab:„Este și gelos sărăcuțul'

Citește și: Masacrul din Ucraina, de la Bucha, a șocat Europa. Mesajul lui Volodimir Zelenski:„Acesta e un genocid'

Cum arată apartamentul de lux în care s-a mutat Diana Bart

Diana Bart a făcut turul apartamentului ei de lux, aflat la ultimul etaj.

Prezentatoarea tv este căsătorită cu Mihai Dumitrescu din septembrie 2017, după ce înainte a mai avut un mariaj care a eșuat după numai doi ani. În prezent, Diana Bart se bucură de liniștea căminului ei, alături de copii și soț. 

Apartamentul de lux al vedetei este mare și modern, cu multe camere și spații de depozitare, o sufragerie, o bibliotecă, o cameră special amenajată pentru a lua masa, bucătăria, dormitorul cuplului, camera fetițelor, două băi, un dressing și un hol mare.

Fostul loc, deși avea trei camere, nu mai era suficient pentru nevoile familiei, odată cu extinderea ei. Spațiul de joacă a contat foarte mult, de aceea au transformat terasa casei în parc cu leagăne, trambuline, plante și jucării.

„Nu cred că am un obiect anume care a călătorit cu mine, deoarece pentru mine amintirile rămân în suflet.

Îmi place ca de fiecare dată când mă mut să reactualizez toată zona de creație. Suflet, nu obiecte', a declarat vedeta pentru sursa citată anterior. 

Soțul vedetei nu a vrut să audă de zona de nord a Capitalei

Diana Bart a recunoscut că a avut mai multe discuții cu soțul ei privind zona unde să locuiască. Mihai Dumitrescu lucrează în domeniul imobiliarelor și nici nu a vrut să audă de zona de nord a Capitalei.

El gândește cumva în perspectivă și atunci a zis că nu este suficient de dezvoltată zona Pipera.

A trebuit să stăm în alte zone, cum ar fi Băneasa, Aviației, pentru că va fi mult mai de folos și pe viitor acest aspect.

Însă, la insistențele mele, pentru că m-am simțit atrasă de zona asta, locuiam în Pipera înainte să-l cunosc pe el.

Munca îmi este aproape și liniștea de care avem nevoie pentru că suntem cumva în oraș, dar și în afară pentru că avem pădurea aproape.

Eu am considerat că este locul perfect', a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

Cum arată o zi din viața de familie a Dianei Bart 

În același interviu, Diana Bart a povestit că soțul ei este prins cu biroul de dimineață până seara, dar o ajută enorm.

„Dimineața o duce pe Maira la grădiniță, pregătește micul dejun. Bineînțeles că eu pot să mai prind câteva ore de somn în plus cu pitica Amina.

La prânz, eu gătesc în fiecare zi sau o dată la două zile, depinde. Seara, ne adunăm cu toții la cină. De multe ori mă ajută și Mihai și îi mulțumesc enorm pentru asta', a mai continuat ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton