Ce meserie bănoasă a ales fiica Ralucăi Moianu: „A încheiat anul școlar cu medie peste 9”

 Cruceru Cristina
.

Ce meserie bănoasă a ales fiica Ralucăi Moianu. Mara se pregătește de facultate. Prezentatoarea de radio a vorbit despre planurile de viitor ale fiicei sale, care alesese inițial cariera regretatului său tată. Între timp, tânăra de 17 ani și-a schimbat opțiunea și se pregătește pentru o altă facultate. Iată ce spune jurnalista despre aceste decizii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce meserie bănoasă a ales fiica Ralucăi Moianu. Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii 'Iartă-mă' (TVR), dar și vocea de la Radio Gold FM, este foarte mândră de fiica ei, Mara Ancuța. Adolescenta, în vârstă de 17 ani, se pregătește să treacă în clasa a XII-a și deja se gândește la ce facultate să urmeze. Tânăra își dorea foarte mult să devină medic, la fel ca regretatul ei tată, însă se pare că și-a schimbat opțiunea pe parcurs.

Raluca-MoianuRaluca-Moianu

Mara este foarte frumoasă și deșteaptă. Adolescenta nu a luat premiu, însă a reușit să obțină media anuală peste nota 9. Acest lucru a făcut-o mândră pe mama ei, jurnalista Raluca Moianu. Prezentatoarea de la radio a vorbit despre planurile de viitor ale fiicei ei.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica ei, Mara: „Adolescența e o perioadă complicată, sunt un om răbdător”

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Anamaria Prodan ține seminarii de dezvoltare personală, în plin proces de divorț: „A venit momentul să pot să-mi ajut semenii”

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'

Ce meserie bănoasă a ales fiica Ralucăi Moianu

Mara va avea examenul maturității, anul viitor, iar apoi se va pregăti intens de facultate. Raluca Moianu a vorbit despre planurile de viitor ale fiicei ei, mărturisind că se simte foarte mândră pentru reușitele ei.

'Mara trece în clasa a-XII-a. Nu a luat premiu, dar a încheiat anul școlar cu medie foarte bună, peste 9. Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!', a declarat Raluca Moianu, pentru Ego.ro.

Pe lângă faptul că este foarte deșteptă, Mara este și foarte frumoasă. Adolescenta a luat locul 3 la un concurs de Miss, în liceu.  '22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019, Colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curajul să se înscrie, a muncit mult ca să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3, în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă!', scria jurnalista, la acea vreme.

Raluca Moianu duce dorul televiziunii

Raluca Moianu are 10 ani de când nu mai face televiziune. Prezentatoarea de radio susține că are momente când îi este dor să apară pe micile ecrane.

'Eu prezint acum, în fiecare vineri, o emisiune la Radio Gold FM, am invitați și psihologi, care răspund la întrebările ascultătorilor, dar, recunosc, mi-e tare dor și de televiziune. La TVR am prezentat 'Iartă-mă!', ultima ediție a fost în 2009, apoi, în 2011, am fost gazda show-ului 'Perechea Potrivită', tot la TVR, iar în perioada 2011-2012, am prezentat 'Găsește-mi familia', la Kanal D. Am 10 ani de când nu mai fac televiziune. Dar, țin și cursuri de public speaking. Mai exact, predau cursuri de comunicare și de imagine adresate profesioniștilor din diverse domenii', a mai spus jurnalista, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton