În ce film va juca Adrian Nartea. Proiectul este unic în România: "E o provocare fără egal pentru mine"

 Laciu Andreea
.

Fanii s-au întrebat în ce film va mai juca Adrian Nartea din serialul Vlad, iar acum îndrăgitul actor le-a dat vestea cea bună. Noul proiect în care este implicat este unul cu adevărat unic în România și total diferit față de ceea ce a făcut până acum în carieră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ce film va juca Adrian Nartea din serialul Vlad. I-a cucerit pe români cu rolul lui Vlad din serialul cu același nume. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură până la finalul ultimului episod, ca să vadă modul în care își duce Vlad la bun sfârșit planul de răzbunare. Acum însă, actorul Adrian Nartea va juca un rol complet diferit, transformându-se într-un… astronaut!

adrian-nartea-7adrian-nartea-7

În ce film va juca Adrian Nartea din serialul Vlad

Se pare că acum actorul a ales rolul astronautului Toma, „urmașul” lui Dumitru Prunariu, singurul român din istorie care a zburat vreodată în spațiu. Noul proiect în care s-a implicat Adi Nartea este primul film românesc science-fiction, regizat de Ilinca Neagu. Aceasta este o româncă ce s-a stabilit în Belgia în urmă cu mai bine de 15 ani. Pelicula se numește Voyager și este o producție româno-belgiană.

„Acum nu știu cum vor fi filmate acest tip de scene. Sunt mai multe variante, fiindcă tehnologia s-a schimbat foarte mult. Poate nu va fi cazul să atingem imponderabilitatea filmând în avioane care zboară la limita atmosferei pământești. Sunt pregătit pentru orice, fiindcă îmi doream foarte mult un asemenea rol. Mă declar un fan necondiționat al filmelor de tip SF!', a dezvăluit Adrian Nartea, pentru Impact.ro.

Citește și: Ce meserie a avut Adrian Nartea, înainte de a deveni actor: „Inclusiv pe zgârie-norii din New York…' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu reacționează dur la afirmațiile lui George Buhnici: „Când îți permiți să critici toate femeile din univers si să sexualizezi minorele, toți…'

Citește și: De ce nu a mai plecat Adrian Nartea la Survivor: „Am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu am vrut să…'

Citește și: Motivul pentru care Cosmina Păsărin este, în continuare, singură: „Nu vreau să mă mai întorc acolo'

Ce spune despre echipa din acest proiect

Adrian Nartea este genul de actor care i-a lăudat mereu pe ceilalți colegi de pe platourile de filmare. Și de data aceasta, a ținut să menționeze cât de mult apreciază munca tuturor celor care sunt implicați în tot procesul de producție.

„Mă simt excelent la filmări. E o provocare fără egal pentru mine, super tare! Sunt singur că în alegerea mea pentru acest rol a contat și talentul, nu doar aspectul fizic. Munca echipei rămâne însă cea mai importantă, atunci când vom vedea toată treaba dusă la bun sfârșit!', a completat actorul.

Ce a mărturisit Adrian Nartea despre rolul din serialul Vlad

Cu siguranță, proiectul de la Pro TV i-a marcat cariera și îl va urmări multă vreme de acum încolo. Cu toate acestea, actorul a dezvăluit că are planuri cel puțin la fel de mari și după încheierea filmărilor pentru acest serial.

„Acest serial mi-a marcat existența și viața profesională. Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad, de altfel. Cumva rolul acesta m-a sculptat într-un fel anume și vreau să rămân așa. Dar vreau să adaug și alte valențe și cel mai probabil ele vor veni în timp. Mi-ar plăcea să joc și rolul de James Bond sau ceva de băiat rău. Poate cine știe, voi apela cândva la serviciile unui impresar și voi merge și peste Ocean!’, a mai declarat Adrian Nartea în trecut, pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton