Ce face și cum arată actrița Cătălina Mustață, la patru ani după ce s-a mutat în America. După divorțul de Florin Zamfirescu, s-a căsătorit cu fostul ei diriginte

 Lupescu Anca
.

Cătălina Mustață are 52 de ani și trăiește o poveste de dragoste atipică. Ea a renunțat la România în favoarea Statelor Unite ale Americii, unde s-a stabilit împreună cu soțul ei, Mihai Avram. Cei doi locuiesc în Texas, unde Mihai este profesor de fizică la Colegiul Comunitar Austin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Avram este stabilit de mai mult timp în America. El și Cătălina Mustață s-au întâlnit la reuninea de 20 de ani de când actrița a terminat liceul. El i-a fost profesor, iar după întâlnire, povestea lor de dragoste a început să prindă contur.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, după ce Cătălina Mustață fusese căsătorită cu actorul Florin Zamfirescu timp de 20 de ani. Ei s-au despărțit în 2012. Cătălina nu avea nici măcar 24 de ani atunci când s-a căsătorit cu Florin Zamfirescu, în vârstă, atunci, de 42 de ani. Florin îi fusese profesor în facultate.

După nuntă, Cătălina a devenit mama vitrega a copiilor acestuia, actrița Ștefana Samfira și actorul Vlad Zamfirescu.

Actualul și fostul soț se cunosc

Florin Zamfirescu a însoțit-o pe actriță în Poiana Brașov, la întâlnirea cu foștii profesori și colegi din liceu.

„Am mers și eu la acea reuniune, unde l-am cunoscut pe fostul ei diriginte. Mi s-a părut un om minunat', declara Florin Zamfirescu, pentru Click!, în urmă cu trei ani.

La aflarea veștii că fosta lui soție s-a căsătorit cu domnul diriginte, actorul a mai declarat: „Chiar era și păcat să rămână necăsătorită.

Dacă s-a măritat chiar cu fostul diriginte, cu atât mai frumos, pentru că el mi s-a părut un om de ispravă'.

De ce au divorțat

„Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră în comun. 5 ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi fost al treilea divorț.

Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină. Eu am procedat ca maimuțele. Am ales mărgica, am ales ciobul care lucește, am ales așa-zisa frumusețe imediată', a spus Florin Zamfirescu, la Antena Stars.

„Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina.

Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei.

mustatazamfirescumicaaltanam-1335191714-1mustatazamfirescumicaaltanam-1335191714-1

Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa', a mai spus  actorul.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton