Cum arată Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, la 55 de ani. Trăiește de mulți ani la Paris

 Dumba Gabriela
.

O mai țineți minte pe Janine Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu? Janine Sârbu trăiește de aproape 18 ani la Paris, dar la începutul anilor 2000 era cea mai invidiată femeie din showbiz-ul românesc. Era soția lui Adrian Sârbu și unul dintre cei mai de succes designeri de la noi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a divorțat de Adrian Sârbu, în 2003, Janine a ieșit din peisajul showbizului românesc pentru a se muta la Paris împreună cu fiica ei, Janice, acum în vârstă de 19 ani. Janine și Janice locuiau, potrivit ultimelor informații, într-un apartament de lux din capitala Franței, despre care se spune că i-a aparținut și lui Marlene Dietrich în ultima perioadă a vieții.

324343324343

Cum arată Janine Sârbu la 55 de ani

Janine Sârbu, pe numele ei de fată Eugenia Ștefan, a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele ale anilor ’90, colegă de generație cu Romanita Iovan, Dana Savuica, Melek Amet și Catalin Botezatu.

În urmă cu câteva zile, Janine a participat la un vernisaj al soților fotografi Dana și Stephane Maitec și așa au apărut imagini rare cu ea. Amalia Năstase se află la Paris, acolo unde fiica sa, Alessia, este studentă, dar unde au și numeroși prieteni buni.

La 55 de ani, Janine Sârbu este la fel de frumoasă cum o știm, are părul șaten, ondulat, iar trăsăturile de model au rămas încă pe chipul ei. Evident că este firească prezența ridurilor, dar Janine le poartă cu asumare.

Citește și: Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare că…’

Citește și: Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit:„Să bem 8 pahare de apă pe zi, să…’

Citește și:Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Janine Sârbu a divorțat de Adrian Sârbu în 2003

Janina Ștefan și-a început cariera ca model la APACA și a făcut parte din aceeasi generație de manechine cu Romanița Iovan, Dana Săvuică, Melek Amet și Cătălin Botezatu. Până la mariajul cu Adrian Sârbu, se pare că a mai avut relații cu Florin Segărceanu, Florin Răducioiu și Dan Chisu.

A devenit soția mogulului Pro TV în 1997, avându-i nași pe Mircea și Mihaela Geoana. Janine și Adrian Sârbu au divorțat în 2003, iar în urma partajului, Janine a primit o casă, o maşină şi 11 milioane de dolari.

După divorț, fosta creatoare de modă s-a mutat imediat la Paris, unde locuieşte şi acum, alături de fiica ei și a lui Adrian Sârbu, Janice-Arianne, născută în 2002. Fostul soţ i-a cumpărat acolo o garsonieră, care îi aparţinuse actriţei Marlene Dietrich.

În Franţa, Janine a deschis trei magazine, unul la Paris şi două la Cannes, dar fără suportul mediatic, financiar şi moral al lui Sârbu, a eşuat, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton