Cum a ajuns actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții reporter la Survivor 2022: „Cam așa a fost”

 Miniosu Alexandra
.

Cum a ajuns actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții reporter la Survivor 2022. Andrei Onofrei de la Trăsniții a ajuns reporter la Survivor 2022. Tânărul artist este încântat de noua experiență, chiar dacă se înscrisese la casting-ul show-ului din Republica Dominicană ca și concurent. Spune despre proiectul de la PRO TV că îi place foarte mult, pentru că practic trăiești alături de participanți, zi de zi. Iată ce rol juca acesta în celebrul serial de la Prima TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a ajuns actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții reporter la Survivor 2022. Actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții a ajuns reporter la Survivor România 2022. Artistul de la Prima TV se află în prezent în Republica Dominicană, alături de Faimoși și Războinici, cunoscând această nouă experiență alături de ei. Recent, tânărul a povestit cum a ajuns în această funcție în cadrul show-ului de la PRO TV. Avea cu totul altă intenție!

andrei-onofrei-survivor-1andrei-onofrei-survivor-1

Cum a ajuns actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții reporter la Survivor 2022. Andrei Onofrei a apărut la Trăsniții, unul dintre cele mai îndrăgite seriale din România. Acum, el lucrează pentru un alt post de televiziune, mai exact, pentru PRO TV. În prezent, tânărul artist are funcția de reporter la Survivor România 2022, după ce se înscrisese la casting cu alt gând.

Citește și: Connect-R și Misha, împreună la ziua fiicei lor.Cum au sărbătorit-o pe Maya

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:„Deci, se poate!'

Citește și: Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit:„Avem momente tensionate'

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital:„Avea vocea stinsă'

Cum a ajuns actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții reporter la Survivor 2022

Cum a ajuns actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții reporter la Survivor 2022. Andrei Onofrei, fostul actor de la Trăsniții, și-a dorit inițial să participe la Survivor în calitate de concurent, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Asta a făcut ca, ulterior, tânărul să ajungă, de fapt, reporter la emisiunea de la PRO TV.

Tânărul este fost actor în serialul Trăsniții și s-a înscris în urmă cu câteva luni la preselecțiile pentru Survivor România 2022. Acesta s-a înscris la casting ca și concurent, însă, ulterior, a ajuns reporter. Spune că experiența din Dominicană este una plăcută, pentru că e mereu alături de concurenți.

„M-am înscris ca și concurent, am fost la casting și am ajuns reporter. Cam așa a fost. Este super mișto experiență pentru că practic trăiești cu ei zi de zi. Acum momentan este ok, nu e așa cald, însă mai spre vară va fi mai nasol din câte am auzit', a povestit Andrei Onofrei, reporter la Survivor, pentru click.ro.

Ce rol a avut Andrei Onofrei în serialul Trăsniții

Cum a ajuns actorul Andrei Onofrei de la Trăsniții reporter la Survivor 2022. În serialul Trăsniții, Andrei Onofrei interpreta rolul tipului care se uita mereu cruciș. Personajul său apărea de niciunde, murdar de funingine pe față, fiind agent sub acoperire. Acesta a jucat și cu Grig Chiroiu, producătorul peliculei, o perioadă.

„Era Paliu, agent sub acoperire, un tip foarte de treabă, foarte muncitor cu care am colaborat foarte multă vreme pentru serialul Trăsniții. Sper să se descurce acolo', a declarat Grig Chiroiu despre Andrei Onofrei.

Potrivit aceleiași surse, Andrei Onofrei, reporterul de la Survivor, este și scenarist. Acesta a apărut în diverse piese de teatru sau scenete în mediul online. Așadar, tânărul a avut multe proiecte în media. Acesta a fost reporter și în trecut, la diferite emisiuni, și a fost și model. Conform CV-ului său, el e logodit cu Alexandra Lepădatu.

Ce emisiune prezintă Zanni la PRO TV, despre Survivor

Zanni, fostul câștigător de la Survivor România, prezintă o emisiune online despre show-ul de la PRO TV. În fiecare seară duminică, luni și marți, el va găzdui show-ul online Survivor: Extrashow. Acesta poate fi văzut pe Voyo.

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!', a anunțat Zanni, prezentatorul 'Survivor: Extrashow'.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton