Horoscop 4 aprilie 2022. O zi dominată de conflicte

 Oana Pantazi
.

Horoscop 4 aprilie 2022. Odată cu Luna nouă din Berbec, astrele le dau de lucru tuturor nativilor pe diferite planuri. Apar provocări atât în plan amoros și personal, cât și în carieră. Comunicarea este un factor extrem de important, în special azi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 aprilie 2022. Berbec

Începi săptămâna în forță, însă azi contextul te va obliga să părăsești zona de confort. Nu te lăsa intimidată și nici nu te pierde cu firea, chiar dacă superiorii te vor pune la încercare! În compensație, partenerul tău îți va face o surpriză neașteptată și vei avea parte de o seară plăcută.

Horoscop 4 aprilie 2022. Taur

Azi ar putea fi un moment de cotitură în viața ta profesională și ar fi bine să profiți, fiindcă astrele te favorizează. Schimbări pot apărea și în ceea ce privește viața de cuplu – ori duci relația la un alt nivel, ori tu și partenerul tău luați decizia de a merge pe drumuri separate…

Horoscop 4 aprilie 2022. Gemeni

Nu-ți mai ascunde frustrările profesionale, comunicarea e vitală azi! Dacă vrei o mărire de salariu, spune-ți păsul, altfel nu-ți va pica nimic din cer. Dacă începi negocierile, ai vei avea câștig de cauză. Viața de familie e bine aspectată, însă nu și sănătatea – mergi la doctor, nu te mai trata după ureche!

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: Top 4 cele mai romantice zodii

Horoscop 4 aprilie 2022. Rac

Azi s-ar putea să fii victima unei neînțelegeri sau a unei confuzii la job și ar fi bine să nu lași lucrurile așa. Susține-ți punctul de vedere, însă cu diplomație, ridicarea tonului nu te va ajuta. Apar conflicte și în familie, cu o persoană mai în vârstă, dar vei depăși cu bine momentul.

Horoscop 4 aprilie 2022. Leu

Pe plan profesional nu vei avea cea mai bună, iar asta deoarece cineva care îți poartă sâmbetele va încerca să te faulteze. Păstrează-ți cumpătul și adu dovezi, în cele din urmă superiorii îți vor da dreptate. Compensezi însă pe plan material, așa că vei face o investiție importantă.

Horoscop 4 aprilie 2022. Fecioară

Azi îi vei lua prin surprindere pe cei din jur – echilibrata Fecioară va schimba foaia și-și va arăta și partea aventuroasă. Vei lua decizii neașteptate atât pe plan financiar, cât și amoros, iar partenerul tău nici nu știe ce-l așteaptă! Încearcă totuși să nu îți pierzi simțul realității.

Horoscop 4 aprilie 2022. Balanță

La job va fi liniște și nu vei avea parte de prvocări, însă situația se tulbură pe plan sentimental. Apar discuții cu partenerul de viață, scene de gelozie care se pot transforma într-o dramă, din cauza obiceiului tău de a exagera… Nativii singuri însă au toate șansele să se îndrăgostească.

Horoscop 4 aprilie 2022. Scorpion

În viața ta urmează o perioadă de haos – la job apar probleme neprevăzute, iar în familie nimic nu mai pare a fi ca înainte. Iar ce te frustrează cel mai mult e că toți par să fie împotriva ta, inclusiv partenerul de viață. E cazul să te autoanalizezi, e clar că vina îți aparține și ție.

Horoscop 4 aprilie 2022. Săgetător

Teoretic, la job îți merge bine, la fel și în viața personală, dar ție îți place adrenalina și parcă nu ești tu dacă nu intri într-o încurcătură, într-o aventură care să-ți facă sângele să pulseze cu rapiditate… Nu e exclus să te lași atrasă într-un flirt, însă relația ta de cuplu va avea de suferit!

Horoscop 4 aprilie 2022. Capricorn

Nu ar strica, în special azi, să dai dovadă de mai multă încredere în propria persoană, altfel un proiect important – inclusiv banii de rigoare – ți se va strecura printre degete. Același lucru ți se poate întâmpla și pe plan personal, partenerul s-a plictisit să fie a cincea roată la căruță!

Horoscop 4 aprilie 2022. Vărsător

Începi săptămâna cu stângul la job și vei reuși să te cerți cu toți colegii. Vei compensa însă din plin la celelalte capitole, cu precădere pe plan amoros, unde îți apar chiar mai multe oportunități. Vei ajunge în situația de a nu ști pe cine să alegi, dar nu te grăbi!

Horoscop 4 aprilie 2022. Pești

Ești perfect conștientă că viața ta are nevoie de schimbări majore pe toate planurile, iar azi îți vei găsit curajul de a începe. Dacă schimbarea jobului încă te sperie, vei face curat în lista de prieteni și vei elimina relațiile toxice. Ar putea să nu scape nici relația de cuplu…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton