Care e numele real al Războinicei Alexandra Duli de la Survivor

 Miniosu Alexandra
.

Care e numele real al Războinicei Alexandra Duli de la Survivor. Alexandra Duli este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2022. La fel ca restul concurenților, și Războinica este susținută de sute de oameni în concurs. Deși îi sunt aproape, ca niște telespectatori fideli, puțini știu care este numele ei real.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care e numele real al Războinicei Alexandra Duli de la Survivor. Alexandra Duli face parte din echipa Războinicilor, la Survivor România 2022. În fiecare ediție, sute de susținători îi urmăresc cu sufletul la gură evoluția și se bucură pentru fiecare reușită a sa. Cu toate că a câștigat simpatia publicului, la fel ca alți participanți, nu multă lume știe cum o cheamă în realitate.

alexandra-duli-survivor-1alexandra-duli-survivor-1

Care e numele real al Războinicei Alexandra Duli de la Survivor. Așadar, Alexandra Duli de la Survivor România 2022 este trecută altfel în buletin, față de cum s-a prezentat în emisiunea de la PRO TV. Puțini dintre susținătorii ei știu că numele ei real este, de fapt, Alexandra Mucea.

Citește și: Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa?În ce ipostaze au fost surprinși

Citește și: Ce pedeapsă au primit Zmărăndescu și Războinicele Ana și Alexandra, la Survivor.Au fost la un pas de bătaie!

Citește și: Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman:”Dumnezeu a făcut dreptate”

Citește și: Oana Zăvoranu vrea să candideze la Președinția României:”Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta”

Care e numele real al Războinicei Alexandra Duli de la Survivor

Informația nu este poate o noutate pentru telespectatorii emisiunii Burlacul. În urmă cu ceva timp, Alexandra Duli a participat în cadrul show-ului de la Antena 1, în care s-a prezentat cu numele ei real: Alexandra Mucea. Se pare că în emisiunea de la PRO TV a ales să se prezinte ca pe rețelele de socializare.

Alexandra Duli de la Survivor a participat la emisiunea Burlacul, de la Antena 1. În încercarea de a-i cuceri inima lui Andi Constantin, concurenta din Republica Dominicană se prezenta atunci cu numele ei real: Alexandra Mucea. A ajuns destul de departe în concurs, alături de alte două tinere, Ana și Simona. Cu toate acestea, nu a reușit să câștige finala.

Alexandra Duli de la Survivor, fostă concurentă la Burlacul

Care e numele real al Războinicei Alexandra Duli de la Survivor. Cu toate că nu ea a fost marea câștigătoare, Alexandra Duli de la Survivor și-a creat câteva amintiri frumoase alături de burlacul Andi Constantin. În timpul emisiunii Burlacul, cei doi s-au și sărutat, la o întâlnire, după ce au discutat despre viețile lor, scrie cancan.ro.

După ce show-ul s-a încheiat, fostele concurente ar fi fost sunate pentru a împărtășit câte ceva din experiența trăită. Unele dintre ele ar fi transmis însă că vor face declarații doar dacă sunt remunerate, printre care și concurenta din Dominicană, notează showblitz.ro.

Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor

În urmă cu ceva timp, Alexandra Duli și Alex Delea de la Survivor au fost protagoniștii unor ipostaze controversate. Mulți dintre telespectatori și internauți s-au întrebat dacă nu cumva ar putea fi vorba despre o nouă idilă. Zvonurile au început să apară după ce Războinicii au fost văzuți în tandrețuri.

După ce Alexandra Duli și Alex Delea au fost surprinși dormind împreună, fanii Survivor au început să se întrebe dacă nu ar putea fi vorba despre un început de relație între ei. Blondina din echipa albastră le-a dat și mai mult de bănuit internauților, după ce a făcut câteva declarații controversate despre ea și coechipierul său.

Mai demult, la testimoniale, Alexandra Duli de la Survivor a dat de înțeles că s-a odihnit mai bine, după ce a găsit o „pernă’ mai confortabilă decât rucsacul. Blondina i-a adus în discuție pe coechipierii săi Elena și Alex. Despre el, Războinica a mărturisit că s-au găsit unul pe altul și că dorm împreună „destul de bine’.

„Ultimele nopţi… mi-am găsit şi eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Nu… îl am pe Alex lângă mine şi o am şi pe Elena să nu uităm… Dar… Nu ştiu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul şi dormim destul de bine’, a declarat Alexandra Duli la Survivor.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton