Cătălin Zmărăndescu a avut halucinații la Survivor: "Aveam senzația că sunt copiii lângă mine"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Zmărăndescu s-a întors acasă după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022. Sportivul a trecut prin momente dificile în jungla dominicană, rezistând aproape două luni. Recent, marele luptător a povestit ce i s-a întâmplat în timpul emisiunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat din competiția Survivor România, după aproape două luni. Sportivul a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, motiv pentru care a plecat acasă. A făcut parte din echipa Faimoșilor. Zmărăndescu a slăbit considerabil în timpul emisiunii, iar după ce s-a văzut prima oară în oglindă, s-a speriat și și-a sunat soția.

catalin zmarandescu a slabitcatalin zmarandescu a slabit

Cătălin Zmărăndescu îndeamnă cât mai multe persoane să meargă la Survivor România dacă își doresc să aibă parte de o experiență inedită. Sportivul recunoaște că a fost foarte greu în Republica Dominicană, dar este mândru că a reușit să facă parte din acest proiect.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, fotografie emoționantă alături de familia sa, după eliminarea de la Survivor:”Liniștea și iubirile mele”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atacat de fiul său, și după eliminarea de la Survivor:”Nu vreau să mai aud de el în viața mea”

Citește și: Ucraina cere României schimbarea numelui Șoselei Kiseleff, unde se află Ambasada Rusiei:”Un act simbolic de sprijin pentru poporul ucrainean”

Citește și: Alexandra Stan, adevărul despre relația cu Măruță, după ce s-au certat anul trecut:”A fost singurul om care…”

Cătălin Zmărăndesc: „Aveam senzația că sunt copiii lângă mine”

Cătălin Zmărăndescu a părăsit Survivor România și a ajuns acasă, alături de familia sa. După ce s-a privit în oglindă, Cătălin Zmărăndescu s-a speriat de cât de mult a slăbit. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, fostul luptător a povestit cât de mult l-a schimbat experiența prin care a trecut timp de două luni. Zmărăndescu a slăbit 30 de kilograme față de momentul plecării către Survivor. Când m-am văzut prima dată, am sunat-o pe nevastă-mea, de ce nu mi-ai zis ce rău arăt? (…) Înainte eram încurajat hai, burtosul meu.', a spus Cătălin Zmărăndescu.

De asemenea, luptătorul a declarat că a avut halucinații în timpul competiției. „Aveam impresia că simt parfumul nevestei mele, ai senzația că sunt copiii lângă tine…'

Cătălin Zmărăndescu și-a caracterizat colegii de la Survivor România

Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România în ediția din 22 martie, fiind nominalizat către eliminare de Marian Drăgulescu. Fostul campion internațional de kickboxing a fost nominalizat alături de TJ Miles și Mari Fica, iar în urma voturilor, a părăsit competiția. Cătălin Zmărăndescu a fost pus să își caracterizeze colegii de echipă în câteva cuvinte. Sportivul a refuzat să vorbească despre Roxana Ciuhulescu, cu care a avut un conflict aprins încă de la începutul emisiunii.

Natalia Duminică a primit cele mai multe laude de la sportiv. „Băi, frate, warrior, cel mai puternic luptător. Fata asta, cu genunchii rupți a adus puncte, s-a câștigat imunitate, s-a câștigat imunitate pe cârca ei și a plecat acasă ruptă, merită plus nota 10”. 

Zmărăndescu, atac la CRBL

Cătălin Zmărăndescu a comentat și criticile care i-au fost aduse de-a lungul show-ului, dar și ieșirea nervoasă care a cauzat eliminarea sa din concurs. Zmărăndescu a avut mai multe conflicte cu coechipierii săi, în special cu CRBL.

Cel mai profitor om. Știe jocurile, a mai fost în reality show-uri de asemenea anvergură, din prima zi până când va ieși își va juca în continuare cartea.”, a spus Zmarandescu, despre CRBL.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton