De ce s-a încheiat relația dintre Laura Giurcanu de la Survivor și fostul ei logodnic: „Mi-a frânt inima!”

 Martin Lorena
.

De ce s-a încheiat relația dintre Laura Giurcanu de la Survivor România și fostul ei logodnic. Laura Giurcanu este una dintre cele mai apreciate concurente de la Suvivor România. Aceasta, deși are o carieră impresionantă în modeling și online, nu are atât de mult noroc în dragoste. Vedeta a avut o relație extrem de frumoasă cu Cezar, bărbatul care a și cerut-o în căsătorie. Iată de ce s-a încheiat relația celor doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și-a început cariera la vârsta de 14 ani, atunci când a participat la show-ul „Next Top Model by Cătălin Botezatu'. După această experiență, tânăra a avut parte de multe experiențe specifice vieții de model. A pozat pentru reviste cu renume precum Vogue și a avut defilări de modă pentru designeri internaționali. Ulterior, ea a renunțat la prezentările de modă și s-a dedicat online-ului. Chiar dacă are mult noroc în carieră, în dragoste lucrurile stau diferit.

Laura-Giurcanu-1Laura-Giurcanu-1

Aceasta a avut o relație extrem de frumoasă cu Cezar. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, bărbatul cerându-i chiar mâna. După ce concurenta de la ProTV a acceptat, el a făcut un gest care i-a lăsat pe toți mască!

Citește și: Câte kilograme are Laura Giurcanu după două luni la Survivor.Faimoasa a slăbit enorm!

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor România 2022.Unde a trăit până acum

Citește și: Doi militari ucraineni s-au căsătorit pe front, îmbrăcați în uniforme militare.Soldații au purtat arme și flori

Citește și: Volodimir Zelenski, mesaj pentru Rusia:„Îi vom pedepsi pe toți cei care au comis atrocități

De ce s-a încheiat relația dintre Laura Giurcanu de la Survivor România și fostul ei logodnic

De ce s-a încheiat relația dintre Laura Giurcanu de la Survivor România și fostul ei logodnic. Laura Giurcanu și Cezar au pus punct relației de iubire după ce vedeta a aflat că este înșelată. Aceasta a aflat vestea nefericită în momentul în care a văzut o fotografie foarte explicită în care logodnicul său apărea alături de o altă femeie.

„Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.’, a declarat Laura Giurcanu, potrivit substantial.ro.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei'

Laura a recunoscut că înainte de a fi înșelată, au existat multe momente tensionate în cuplu. Se pare că între cei doi deja erau conflicte și goluri greu de umplut. Cu toate că Cezar era toxic pentru ea, fiind îndrăgostită, a acceptat foarte multe lucruri din partea acestuia. Într-un final, înșelatul a fost motivul pentru care ea a ales să pună punct relației.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată', a mai spus ea la vremea respectivă.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton