Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. A participat la Românii au Talent

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. Insula Iubirii, sezonul 6, e pe cale să înceapă. În curând, telespectatorii Antenei 1 vor face cunoștință cu cele 20 de ispite, 10 masculine și 10 feminine, și cei 10 concurenți. Printre participanți se află și un magician. Alexandru are 31 de ani și a venit însoțit de soția lui, Teodora. Este mai mare cu 12 ani decât ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. Și în sezonul 6, Insula Iubirii a păstrat aceeași locație, Thailanda, și același prezentator, Radu Vâlcan. În schimb, atât ispitele, cât și concurenții diferă față de edițiile anterioare. Aceștia vor conviețui timp de 21 de zile în cel mai dur test al fidelității.

alexandru-insula-iubirii-1alexandru-insula-iubirii-1

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. Unul dintre cuplurile care s-au calificat mai departe, trecând de casting, e cel format din Teodora și Alexandru. Cei doi tineri formează un cuplu de aproximativ un an și au devenit deja soț și soție. Momentan, au făcut însă doar cununia civilă, iar dacă vor trece testul relației, sunt pregătiți să o facă și pe cea religioasă.

Citește și: Cine este Cristian Grigorescu, ispita de la Insula Iubirii.A fost concurent la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii.Are afaceri

Citește și: De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith:”Aveam în mână şuviţe întregi de păr”

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre viața amoroasă:„Orice femeie are nevoie de o relație toxică'

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii

Între Alexandru de la Insula Iubirii și partenera lui, Teodora, e o diferență de 12 ani. Acest lucru nu pare să fi reprezentat însă un impediment în relație lor. Drept dovadă, ei au spus deja „DA' în fața ofițerului de la Starea Civilă.

Alexandru, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii 6, e de profesie magician. De ani buni, tânărul le aduce zâmbetul pe buze copiilor prin trucurile sale. I se spune „trei de treflă', iar asistenta lui e chiar soția sa, Teodora, cea cu care s-a înscris la Insula Iubirii.

Alexandru de la Insula Iubirii e magician

Potrivit informațiilor afișate de Alexandru de la Insula Iubirii pe rețelele de socializare, acesta locuiește în București. El și partenera lui, Teodora, au vizitat diferite locații de vis din țară, dar și din străinătate, cum ar fi New York-ul. De-a lungul timpului, ei au postat diverse imagini în care se sărută și se îmbrățișează.

„Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional. El este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Sunt singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă.

Aceștia afirmă, fără nicio temere, că: Noi avem o relaţie perfectă!’. Totuşi, au ales provocarea supremă a unei relaţii – Insula Iubirii drept ultimul test înainte de a face marele pas – cununia religioasă. Rămâne de văzut ce concluzii vor trage după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt. Concurenții vor sta aproape de cele mai seducătoare ispite', se arată într-un comunicat de presă.

Alexandru de la Insula Iubirii, despre relația cu soția lui

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. La fel ca Teodora, și Alexandru s-a arătat sigur pe relația lor. Concurenta de la Insula Iubirii e de părere că au o căsnicie perfectă.

„Noi avem o relație perfectă. Niciodată nu am băgat tentațiile în seamă sau… Ne-am concentrat pe noi, nu pe altcineva', a spus Teodora, concurenta de la Insula Iubirii, în filmulețul de prezentare.

„În emisiune vor cădea toate măștile'

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. Ca o completare, Alexandru de la Insula Iubirii a adăugat la declarațiile soției lui că la Insula Iubirii vor cădea „toate măștile'.

„Aici, în emisiune, vor cădea toate măștile', a completat Alexandru de la Insula Iubirii.

A concurat și la Românii au Talent

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. Concurentul de la Insula Iubirii, pe numele lui complet Marcu Alexandru Ionuț, nu e străin de lumea televiziunii. În urmă cu mai mulți ani, el a concurat la Românii au Talent. Tânărul magician a avut atunci o intrare spectaculoasă, coborând pe o frânghie. Prestația lui de pe scenă l-a condus până în semifinală.

La acea vreme, Alexandru, actual concurent la Insula Iubirii, i-a rugat pe spectatorii Românii au Talent să arunge o minge verde prin sală și să aleagă o carte. Ulterior, el i-a întrebat pe jurați dacă vor să schimbe cartea, iar ei s-au hotărât asupra unui trei de treflă. Tânărul a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a scos un pachet alb de cărți. Le-a întins pe masă, iar pe acestea era inscripționat negru pe alb: trei de treflă, conform stirileprotv.ro.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel MihaiMarco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă Antena 1, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton