Cum a rezistat căsnicia Nicoletei Luciu, după infidelitatea soțului: „Am renunţat să divorţez pentru că...”

 Sutiu Theodora
.

Nicoleta Luciu a vorbit, acum, după 9 ani de căsătorie, despre secretul longevității relației cu soțul ei, Zsolt Csergo, după infidelitatea soțului. Cuplul a rezistat în timp, deși în trecut fostul sportiv a avut o aventură cu o antrenoare de fitness despre care a aflat toată lumea. Cei doi par să fi găsit rețeta relației ideale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au făcut nunta în 2012 și au împreună trei copii. Vedeta s-a restras din showbiz acum mai mulți ani alături de soțul ei, la Miercurea Ciuc, dedicându-se vieții de familie.

nico-1nico-1

Atunci când vine vorba de căsnicia sa, Nicoleta spune că secretul stă în evitarea certurilor în cuplu. Vedeta scoate la iveală amănunte neștiute din familia ei.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii.

Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el' a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Wowbiz.

Nu regretă că a lucrat în televiziune

Chiar dacă nu mai lucrează de ceva ani în televiziune, Nicoleta Luciu spune că nu regretă nimic din trecut, atunci când vine vorba despre cariera ei profesională, chiar dacă acum nu mai poate face asta:

„În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul.

(…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii.

Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…) Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag' a adăugat Nicoleta Luciu.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație:'Ea își dorea…'

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă.Sora ei a dezvăluit totul!

Citește și: Cum a debutat Ana Porgras în gimnastică și ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Nadia Comăneci:

Citește și: Cum se înțeleg Andreea Mantea și Cristi Mitrea și ce relație are luptătorul cu fiul lui

Cum a rezistat căsnicia Nicoletei Luciu

În 2013, la doar câteva luni de la aventura soțul ei, Nicoleta Luciu explica de ce a decis să nu divorțeze. „Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime', a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a împlinit 41 de ani

Nicoleta a împlinit 41 de ani în septembrie anul acesta, dar demonstrează că e la fel de frumoasă ca atunci când s-a lansat. Mai mult, mănâncă sănătos, nu mai apelează la diete drastice și s-a împrietenit cu diferite intervenții estetice neinvazive.

Zsolt Csergo este un prosper om de afaceri, cu o avere estimată, cel puțin în 2012, când cei doi s-au cununat, la 60 de milioane de euro. Banii sunt câştigaţi în special din afaceri imobiliare şi din cazinouri, iar majoritatea surselor de venit sunt situate în zona unde locuiește alături de Nicoleta de mulți ani, Miercurea-Ciuc.

Vedeta s-a născut pe dată de 12 septembrie 1980 în București, România. Este topmodel, cântăreața și actrița. Carieră să în modelling a început încă de la vârstă de 16 ani și a culminat în 1999 cu câștigarea titlului de Miss România.

A reprezentat astfel România la Miss World

Ea a reprezentat astfel România la Miss World 1999. Ulterior a lucrat că asistență la diferite emisiuni de televiziune precum : „Te uiți și câștigi', „Procesul etapei', „Neață în epoca de piatră', „Teo'.

Carieră să muzicală și-a început-o în trupa „Alizee', apoi a fost solistă trupei „Laguna'. În prezent cânta că artista solo. Debutul că actrița și l-a făcut odată cu rolul Sonia Ghitescu în telenovelă „Lacrimi de iubire'. A jucat și rolul Ilenei în telenovelă „Iubire că în filme'.

În 2007 această a filmat pentru rolul de țigancă din telenovelă „Inima de țigan'. Telenovelele sunt difuzate de postul ACASĂ TV. După o foarte lungă relație cu cântărețul Dinu Maxer, acum Nicoleta este soția omului de afaceri Zsolt Csergo.

În 2008 a continuat rolul țigăncii în „Regina” iar în 2009 a jucat în telenovelă de epoca „Aniela”. Anul 2010 i-a dat șansă să între în pielea unei femei musulmane în telenovelă „Iubire și onoare”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton