Nicoleta Dragne a sunat-o pe Mădălina Pamfile, după ce s-a cuplat cu fostul ei soț: „Erau comentarii cum că ea mi-a furat bărbatul”

 Martin Lorena
.

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile au vorbit deschis despre bărbatul care le-a trecut prin viață. În ultima perioadă iubitul Nicoletei Dragne a fost subiect de discuție în platoul Bravo, ai stil!. Acesta a fost căsătorit cu Mădălina Pamfile, motiv pentru care fanii showului au considerat că între cele două concurente ar putea exista tensiuni. Acestea au decis să vorbeasă deschis despre bărbatul pe care îl au în comun și au lămurit subiectul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubitul Nicoletei Dragne a devenit un subiect extrem de controversat în cadrul emisiunii de la Kanal D, după ce s-a aflat că a fost căsătorit cu Mădălina Pamfile. Având în vedere că între cele două au mai existat conflicte, fanii au crezut că totul pornește de la bărbatul care le-a trecut prin viață. Acestea au ținut să lămurească subiectul și au vorbit deschis despre relația fiecăreia cu Bruno Vlad.

Madalina-Pamfile-3-1Madalina-Pamfile-3-1

Acestea au adus explicații cu privire la acest subiect, dar și la relația dintre cele două. Acum, fanii au înțeles că tensiunile din platou nu au avut legătură directă cu Bruno Vlad.

Citește și: Nicoleta Dragne, acuzații pentru Mădălina Pamfile, la Bravo, ai stil!:”Ea știe ce a făcut”

Citește și: Nicoleta Dragne, despre conflictul cu Mădălina Pamfile:„Au impresia că am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț”

Citește și: Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ioana Filimon, primele declarații după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil!:„La București nu mai vreau să mă întorc'

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile au vorbit deschis despre bărbatul care a avut relații cu amâdouă

Cele două concurente au o persoană în comun și anume Bruno Vlad. Actualul iubit al Nicoletei Dragne a fost căsătorit cu Mădălina Pamfile, motiv pentru care telespectatorii au crezut că între cele două există probleme personale. Ele au decis să dea cărțile pe față și au vorbit deschis despre bărbatul care le-a trecut prin viață.

„Erau niste comentarii cum că ea mi-a furat bărbatul, îmi venea mie să scriu că n-a furat nimeni nimic. Ei s-au cunoscut la trei ani distanta.', a spus Mădălina Pamfile în platoul Bravo, ai stil!.

Nicoleta Dragne a sunat-o pe Mădălina Pamfile, după ce s-a cuplat cu fostul ei soț

Nicoleta Dragne a recunoscut că a mai vorbit cu Mădălina și înainte de Bravo, ai stil!. Tânăra i-a dat mesaj pe Instagram fostei soții a iubitului ei. Motivul a fost un cadou pe care Nicoleta voia să i-l facă lui Bruno Vlad.

A fost ziua iubitului meu, eu am contactat-o pe ea, am vrut să îi fac lui un cadou, acel borcan cu mesaje. În ce consta treaba asta cu borcanul; persoana care vrea să facă acest gen de cadou, trebuie să contacteze cât mai mulți oameni care au făcut parte din viață de la cei cu care a copilărit până la cei din prezent. Și eu i-am scris ei un mesaj daca ar vrea să îmi lase pentru el un mesaj cu o amintire și ceva de „La mulți ani'. Ea a făcut parte din viața lui.', a spus Nicoleta Dragne.

Ba mai mult, aceasta susține că în momentul în care a citit comentariile fanilor a dorit să le transmită adevărul. Acesta ar putea fi și motivul pentru care s-a deschis subiectul în emisiune.

„Stăteam așa și mă uitam, bai, daca ăștia ar ști că noi și vorbim…îmi venea să le scriu.', a mai spus diva.

Mădălina Pamfile, despre actuala iubită a fostului soț

Mădălina Pamfile a recunoscut faptul că i-a răspuns la mesaj Nicoletei. Ba mai mult, diva a subliniat că nu există niciun fel de ură între ea și actuala iubită a fostului soț.

„Da, i-am răspuns, dar n-a mai ținut asta cu borcanul, însă i-aș fi zis. Trebuia să zicem o amintire sau ceva. Eu aș fi pus ceva care nu are legătură cu noi doi. Aș fi pus o chestie amuzanta de la club. Nu am nicio treaba. Nu avem niciun hate.', a punctat Mădălina Pamfile.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton