Vica Blochina, mesaj înțepător pentru Oana Roman: "Pe barter...."

 Raiciu Adriana
.

Vica Blochia a fost invitata lui Cătălin Măruță și a vorbit despre ultima perioadă din viața ei. Însă, spre surprinderea tuturor, vedeta de televiziune a făcut o declarație neașteptată și despre fosta ei prietenă, Oana Roman. Iată ce a putut spune despre aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Vica Blochina au avut mici certuri în ultima perioadă. Totul s-a schimbat în momentul în care cele două au plecat în vacanță în Egipt.

vica-blochinavica-blochina

Acolo, vedeta a spus despre prietena ei că ar fi încercat să profite de tot ce primea de la hotel și chiar a avut o atitudine nepotrivită față de angajați.

Citește și: Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă. De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Citește și: Vica Blochina a dat în judecată Poliția Română. Ce necazuri are acum

Citește și: Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit: „Mi-e teamă că mă omoară’

Citește și: Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz: „Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul’

Vica Blochina, mesaj înțepător pentru Oana Roman

De curând, Vica Blochina a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a spus că se pregătește să plece într-o vacanță în Thailanda.

Blondina a spus că merge alături de mai mulți prieteni și că este totul pregătit. Chiar a închiriat o casă, un palat mai exact, și abia așteaptă să se bucure de timpul petrecut acolo. Ba chiar mai mult, aceasta vrea să profite de tot timpul petrecut în țara respectivă, întrucât a muncit mult ca să se poată bucura de aceste vacanțe.

Spre surprinderea tuturor, la un moment dat, aceasta a transmis un mesaj cu subînțeles Oanei Roman, susținând că ea nu poate fi ca fosta ei prietenă, adică să se bucure doar de lucruri primite gratis.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță.

Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. 

Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi.

Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu.

Am noroc, nu îmi plac bărbații fără bani. Nu mă deranjează, știu că multe persoane și mai ales femei ar vrea să aibă viața mea.

Trebuie să fie asumate și să știe ce își doresc. Eu nu mă prefac, nu știu, nu îmi place. Am avut momente grele din punct de vedere financiar. Am trecut cu multă tărie și multă muncă.

Am avut momente, eram însărcinată, nu am avut bani să mănânc. Am vândut mașina ca să pot să nasc. Nu aveam ajutor din partea lui Piți.

Singura care a fost lângă mine a fost Raluca Bădulescu, venea cu hamburgeri la mine acasă. Nu regret nimic, am trecut și prin perioada cu un om însurat.

Dacă aș fi avut o fată, aș fi învățat-o să nu facă ca mine, este foarte greu. Când ești tânăr, nu înțelegi că rănești oameni în jurul tău. Îmi pare rău într-o oarecare măsură', a declarat Vica.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton