Cum a reușit Eli Lăslean să facă un milion de euro din modă. Îi face haine și lui Carmen Iohannis: "Am pornit cu 300 de dolari împrumutați"

 Dumitrache Laura
.

Eli Lăslean se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de modă din România. În prezent, este cunoscută ca fiind designerul lui Carmen Iohannis, după ce Prima Doamnă a îmbrăcat numeroase rochii semnate de Eli Lăslean. Iată cum a reușit creatoarea de modă să facă un milion de euro din modă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Eli Lăslean a fost întotdeauna pasionată de modă, iar la un moment dat a decis să-și încerce norocul și a devenit una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din țară. Vineri, 18 noiembrie, designerul a celebrat 30 de ani de activitate. Evenimentul a fost prezentat de Andreea Marin, iar pe scenă au defilat 30 de foste manechine și fotomodele de succes.

eli lasleaneli laslean

Creatoare de modă a vorbit într-un interviu despre începuturile sale în modă, dar și cum a ajuns să câștige un milion de euro din pasiunea ei. Eli Lăslean, 65 de ani, a reușit să devină una dintre cele mai căutate și apreciate creatoare de modă din România. Prima Doamnă a țării apelează deseori la celebra Eli Lăslean.

Citește și: Cum își alege Carmen Iohannis ținutele. Designerul Eli Lăslean, despre colaborarea cu Prima Doamnă a României:„Nu avem un protocol'

Citește și:Haute couture: Designerul Casei regale suedeze colaboreaza cu Eli Laslean

Citește și:Daniela Crudu va avea o fetiță:„Am fost la doctor și…'

Citește și:Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian:„Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi'

Cum a reușit Eli Lăslean, designerul lui Carmen Iohannis, să facă un milion de euro din modă

Eli Lăslean a reușit să devină una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România. Zilele trecute a sărbătorit 30 de ani de activitate și a organizat un eveniment unde au participat numeroase vedete de la noi din țară. Într-un interviu, Eli Lăslean a mărturisit cum a reușit să ajungă să-și facă o carieră din modă. Recunoaște că a fost pasionată de modă încă din tinerețe și a început afacerea cu 300 de dolari împrumutați.

„De la început. Eu sunt economistă de formație și pe această pasiune am construit un business, care a fost foarte profitabil. Eu am pornit cu 300 de dolari împrumutați și am ajuns să avem active poate, nu știu, nu vreau să zic, dar cred că ne apropiem de 1.000.000, ceea ce este impresionant.(…)M-am orientat spre oameni de calitate, spre lucruri de calitate, am fost extrem de serioasă cu munca mea, am fost pasionată să fac rochia cea mai frumoasă, să fac taiorul cel mai bine lucrat, să îmbrac într-o variantă optimă orice femeie și lucrul acesta se vede.”, a declarat Eli Lăslean pentru impact.ro.

Ce spune Eli Lăslean despre colaborarea cu Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a avut numeroase apariții prin care a impresionat cu ținutele sale. Prima Doamnă a României apelează deseori la Eli Lăslean care îi alege cele mai impresionante ținute. Eli Lăslean și-a adus aminte de momentul în care a fost solicitată să colaboreze cu soția lui Klaus Iohannis.

Am îmbrăcat-o și o îmbrac. Este o relație lungă, ador lucrurile care durează. M-am bucurat foarte mult când am fost solicitată să-i fac prima rochie. A fost într-o zi de Buna Vestire, a fost un mare succes și am continuat.

La ora aceasta putem număra peste 40 de ținute pe care le-a îmbrăcat la întâlnirile oficiale. Dacă mă gândesc la vizita Papei, a fost un moment în care 4 ținute au fost extrem de apreciate. Chiar a primit aprecieri din partea Papei pentru felul în care a fost îmbrăcată.”, a mai spus celebra creatoare de modă.

Eli Lăslean: „Îmi place să aflu cam ce dorește femeia din fața mea”

Eli Lăslean a declarat în continuare că se consultă cu Carmen Iohannis atunci când aceasta îi cere să o ajute în alegerea vestimentației. Designerul susține că își dorește foarte mult să afle cum se simte femeia pe care o va îmbrăca pentru a putea ajuta să poarte o ținută remarcabilă.

Ne consultăm, în general îmi place să aflu cam ce își dorește femeia din fața mea și prima doamnă nu face excepție. O întreb ce stare are. p

Pentru că noi, femeile, trebuie să simțim haina pe care o purtăm, nu?O dată avem chef să ne îmbrăcăm în ceva lejer. Altă dată poate mai sobru, altă dată mai jucăuș, deci depinde. Ne consultăm și până la urmă împreună alegem varianta care este cea mai potrivită.”, a mai spus Eli Lăslean despre Carmen Iohannis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton