Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool: "A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat"

 Dumba Gabriela
.

Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea, a povestit cum a reușit fostul solist de la Talisman să renunțe definitiv la alcool. Tânăra susține că deși Alin Oprea nu era un alcoolic, artistul obișnuia să consume alcool la câteva luni pentru că era trist, devitalizat și neîmplinit. Medana este mândră de iubitul ei și spune că a fost mai ușor decât și-a imaginat să-l ajute să renunțe la alcool.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Alin Oprea spune că artistul era într-o stare deplorabilă atunci când l-a cunoscut și de aceea se refugia în alcool, fără a fi, însă, alcoolic. Tânăra și-a dorit din prima să aducă îmbunătățiri în viața lui și cu dragoste și înțelegere a reușit să-l ajute să nu mai bea deloc.

45544554

Cum a renunțat Alin Oprea la alcool

Medana susține că Alin Oprea avea probleme cu alcoolul când ea l-a cunoscut. Ea l-a ajutat să renunțe, l-a pus să îi promită că nu mai consumă deloc băuturi alcoolice.

„Când eu l-am întâlnit pe Alin, am cunoscut un om trist, un om devitalizat, un om neîmplinit și cu multe regrete. Un om cu o mare capacitate de sacrificiu, capabil să renunțe la el pentru binele celor dragi.

Prima mea dorință a fost să aduc îmbunătățiri în viața lui și să îl pun în prim-plan. Avea o mentalitate rigidă și credea că viața lui nu mai poate fi schimbată în vreun fel.

Primul aspect la care am lucrat împreună, a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa. Spre surprinderea mea, a fost mult mai ușor decât mi-am imaginat, deși eram sceptică la început.

Văd că și la ora actuală se mai dezbate încă acest aspect și chiar îmi doresc să precizez faptul că Alin nu consumă băuturi alcoolice absolut deloc, de când am apărut în viața lui, nici macar ocazional. Repet: DELOC!', a spus Medana pentru Spynews.ro.

Citește și:Cum se descurcă Maria Marinescu și soțul ei cu 5 copii:'Nu te plictisești niciodată. Îți aduc stres, dar și multe bucurii'

Citește și:Codin Maticiuc, primele declarații după ce a devenit iar tată. Cum se simt iubita și fiica lui:'Emoții mai mari ca prima dată'

Citește și:Ce tarife percep Vlăduța Lupău și Culiță Sterp la evenimentele private.Suma este uriașă

Medana spune că Alin Oprea nu a fost niciodată alcoolic

Medana susține că Alin Oprea nu a fost niciodată alcoolic, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. Fostul solist de la Talisman bea rar, fără a suferi însă de pe urma acestui viciu. Acum, însă, nu mai bea deloc.

„A fost promisiunea lui față de mine pe care o respectă cu sfințenie și în ziua de azi, motiv pentru care îi sunt recunoscătoare și foarte mândră de el.

A fost mult exagerat acest capitol referitor la alcool, pentru că el niciodată nu a fost un alcoolic.

Pentru el alcoolul era un refugiu și asta se întâmpla cam o dată la două luni. Cert este că în momentul în care această etapă a fost închisă definitiv, am putut să lucrez mult mai ușor cu el, în absolut toate aspectele din viața lui', a mai declarat Medana.

Ce spune Medana despre căsătoria cu Alin Oprea

Alin Oprea a divorțat cu mare scandal de Larisa, femeia cu care s-a căsătorit în 1999, după ce a cunoscut-o la un concert. În anul 2021 au divorțat, iar cântărețul a rămas fără nimic din ceea ce strânsese. Fosta soție i-ar fi blocat conturile bancare.

În privința planurilor de cuplu, actuala lui iubită Medana și Alin Oprea se gândesc să se căsătorească, însă nu se grăbesc.

„Nu suntem căsătoriți și nu am avea niciun motiv să ascundem așa ceva, ba dimpotrivă… Urmează și acest pas și viața m-a făcut să înțeleg că absolut totul este foarte bine planificat în traseul destinelor noastre și că totul vine natural', a mai dezvăluit iubita lui Alin Oprea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton