Când și unde va fi înmormântat Nosfe. Anunțul făcut de trupa Șatra Benz

 Dumitrache Laura
.

Când și unde va fi înmormântat Nosfe. Artistul a încetat din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 37 de ani. Membrii trupei Șatra Benz au anunțat pe rețelele de socializare când și unde va fi înmormântat Nosfe. Fanii vor putea să-și ia rămas bun de la Regele Trap-ului, așa cum era intitulat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Artistul a susținut ultimul concert pe 15 octombrie, iar la scurt timp soția sa a alertat medicii după ce l-a găsit inconștient în sufrageria casei lor. Șatra Benz a anunțat când și unde va fi înmormântat regretatul artist.

sATRA BENZ ANUNTsATRA BENZ ANUNT

Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz va fi înmormântat marți, 18 octombrie, la cimitiurl din apropierea casei sale. Membrii trupei Șatra Benz a fost detalii despre cortegiul funerar, pe rețelele de socializare. Trupul neînsufletit al rapper-ului va fi ridicat astăzi de către familia de la INML.

Citește și: Șatra Benz, mesaj dur referitor la moartea lui Nosfe:„Nu s-a sinucis'

Citește și:Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă.Cum a fost surprins cu doar câteva ore înainte să moară

Citește și:Ruxi sa despărțit de iubit, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„Nu a avut treabă cu înșelatul. Mai bine…'

Citește și: De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor. Delia:”Nu a mai vrut să vină…”

Când și unde va fi înmormântat Nosfe

Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Artistul a murit la câteva ore după ce susținue un concert cu trupa sa, Șatra Benz. Trupul neînsuflețit al artistului va fi ridicat astăzi de către familia sa de la INML și apoi va fi depus la capela Bisericii Izvorul Tămăduirii Dumbrăveni. Cei care l-au cunoscut și apreciat își vor putea lua rămas bun de la regretatul rapper.

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii, situată pe strada Dealul Bisericii, nr 54 A, Dumbrăveni. Detalii înmormântării au fost făcute publice pe pagina de Facebook a trupei Satra Benz.

Șatra Benz: „Nu s-a sinucis”

Nosfe s-a stins din viață la scurt timp după ce susținuse un concert cu trupa pe care o inființase, Șatra Benz. În acest moment, trupul neînsufletit al artistului se află la INML, iar medicii legiști vor stabili care a fost cauza decesului. În presă au apărut numeroase speculații referitoarea la moartea acestuia, iar Șatra Benz a transmis un mesaj pentru a clarifica situația.

 „Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate', este anunțul făcut de Șatra Benz.

Nosfe era căsătorit și avea o fiică

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, era căsătorit cu Mădălina, iar împreună avea o fetiță, Iris. Cei doi aveau o poveste de dragoste minunată ca-n filme. În urmă cu câteva zile, cei doi participase împreună la Chefi la cutite, unde au primit trei cutite.

Mădălina a fost cea care a sunat la 112, după ce Nosfe a căzut din picioare în sufrageria casei lor. Medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe artist și au fost nevoiți să declare decesul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton