Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Ruby, devastată: "Nu pot să cred, am vorbit alaltăieri cu el la telefon!"

 Oana Pantazi
.

Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Membrul trupei Șatra Benz, a murit duminică, iar anunțul a fost transmis chiar de către colegii săi de trupă. Vestea i-a îndurerat pe fani, dar și pe colegii de breaslă ai artistului, care au reacționat în număr mare în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Darius Vlad Crețan, aka Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit duminică, la scurt timp după ce se întorsese de la un concert susținut cu trupa. Trista veste a fost dată chiar de căte membrii trupei sale. La scurt timp, mulți dintre artiștii care îl cunoșteau sau au colaborat cu el, dar și fanii și-au exprimat regretele în mediul online. Printre ei s-a numărat și Ruby, care urma să scoată curând o nouă piesă cu Nosfe.

Nosfe a murit duminică, 16 octombrie, la doar 37 de ani. Conform Antena 3, artistul a făcut infarct, iar G4Media a scris, citând surse judiciare, că a fost găsit în sufragerie de soția sa, Mădălina. Pe corpul artistului nu existau urme de violență.

311382961_661833931965489_5850372925217680360_n311382961_661833931965489_5850372925217680360_n

Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe

Ruby a fost șocată la aflarea veștii moții lui Nosfe, cu atât mai mult cu cât cei doi artiști au avut mai multe proiecte împreună – cea mai cunoscut fiind hitul „Condimente” – și se pregăteau să scoată o nouă piesă împreună.

„Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseara m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul… ', a transmis ieri Ruby în stare de șoc și cu lacrimi în ochi, pentru spynews.ro.

Citește și: Rapperul Nosfe, de la Șatra Benz, a murit. Artistul avea 37 de ani

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj dureros după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău'

Citește și: Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă. Cum a fost surprins cu doar câteva ore înainte să moară

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina: „El s-a aflat într-o situație dificilă la începutul relației'. Aveau împreună o fetiță

Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. La rândul său, și Florin Grozea a reacționat după aflarea șocantei vești.

„Sunt în lacrimi. Nu îmi vine să cred… Darius nu mai e cu noi? Imposibil. Avea doar 37 de ani și toată viața în față și energia cât zece oameni.

Unul dintre cei mai muncitori și ambițioși artiști pe care i-am cunoscut. Un suflet imens, mereu deschis și recunoscător. Ultima mea discuție cu el pe WhatsApp… Odihnește-te în pace, Unchiule NOSFE”, spune Florin Grozea, conform Antena 3.

Chef Florin Dumitrescu: „Nosfe, ne vedem dincolo”

Chef Florin Dumitrescu și-a transmis, la rândul său regretele, Nosfe și soția sa participând recent la Chefi la cuțite.

„În situații de genul acesta se termina cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe! Nosfe, ne vedem dincolo', a fost mesajul celebrului chef.

Și Speak a postat un mesaj în social media după moartea lui Nosfe.

„Unul dintre cei mai talentați și muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut și cu care am lucrat… a plecat… Toate gândurile bune către familie! Nu mi vine să cred… NU POT! Condoleanțe familiei și prietenilor! Odihnește-te în pace, bro, că aici vei rămâne nemuritor!', a transmis artistul.

„Ne-am văzut acu 2 seri, şi ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, ca trăseseși strofă la ea şi m-a spart când am auzit-o. nu mai apucăm să o scoatem. Arata-le la îngeri cine i cel mare G. te iubesc”, a scris şi Liviu Teodorescu.

Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Horia Benciu a transmis și el un mesaj pe Facebook, la scurt timp după moatea lui Nosfe, deplângând dispariția prematură a artistului.

Și Horia Brenciu a transmis un mesaj pe pagina lui de Facebook. „Sunt în drum spre Bucuresti și dispariția lui Nosfe încă mă bântuie. Multumim din suflet tuturor celor prezenți în Bacau care au adus, prin aplauze, un omagiu celui care a fost Vlad Darius Crețan. Avea doar 37 ani… Și îmi vine să spun, din nou! Artistule, lasă-ți sufletul pe scenă! Spectatorule, aplaudă-ți artistul cât timp e in viată! Dumnezeu sa-l odihnească', a scris el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton