Marian Drăgulescu, când a aflat că fosta lui soție, Larisa Drăgulescu, a divorțat, iar: "Ce-aș mai..."

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reacționat Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soție, Larisa Drăgulescu, a divorțaț pentru a doua oară. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta a ales să pună punct mariajului cu Marian Bogdan. După mai bine de 6 ani de căsnicie, fiecare a ales să meargă pe drumul său, Larisa Drăgulescu fiind la cea de a doua căsnicie eșuată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii, Beatrice și Richard. Pe vreme când formau o căsnicie, lucrurile au luat o altă întorsătură, asfel că nu mai era cale de împăcare, ci doar de separare.

dragulescu-9dragulescu-9

S-au despărțit cu numeroase scandaluri și vorbe grele adresate unul altuia, însă mai apoi Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu au reluat legătura de dragul copiilor pe care-i au împreună. Cei doi au o relație bazată pe respect, astfel că celebrul gimnast nu a putut să treacă neîntrebat despre cel de al doilea divorț al mamei copiilor săi.

Citește și: Marian Drăgulescu se însoară pentru a treia oară:„Legalizăm şi noi relaţia'. Ce i-a transmis Larisa Drăgulescu

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud.De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor.Riscă ani grei de închisoare

Citește și: Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la Cuțite:”Soro, tu nu ai înțeles cum funcționează”

Cum a reacționat Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soție, Larisa Drăgulescu, a divorțaț pentru a doua oară

Marian Drăgulescu nu a comentat despre divorțul Larisei Drăgulescu de Marian Bogdan. Deși se știa și cu fostul partener de viață al mamei copiilor săi, celebrul gimnast a ales să păstreze tăcerea și să își vadă de treburile lui. Cu toate astea însă, nu a putut să nu zică că nu este deloc impresionat de marea despărțire din showbiz, semn că a văzut că lucrurile nu mergeau așa cum trebuie de mai mult timp.

„Ce aș mai putea spune…

L-am cunoscut și pe el, dată fiind conjunctura. Ei știu mai bine ce s-a întâmplat', a spus Marian Drăgulescu pentru Impact.ro.

Ce spune Marian Drăgulescu despre copiii pe care-i are cu Larisa Drăgulescu

De dragul celor doi copii pe care-i are cu Larisa Drăgulescu, Marian Drăgulescu a ales să existe o relație de respect între ei. Subiectul lor comun este reprezentat toată viața de Beatrice și Richard. Deși este un tată care se interesează constant de copiii lui, celebrul sportiv a recunoscut că-i vede cam rar. Treburile și problemele nu-i dau pace, astfel că mai tot timpul este plecat. Totuși, a menționat că-i susține în orice pas și decizie și o să le fie mereu aproape, indiferent în ce circumstanțe. Toată lumea se aștepta însă să-i urmeze cariera, dat Marian Drăgulescu a concluzionat că nu este așa.

„Richard cântă la chitară și cu vocea. Și cântă foarte frumos, la 16 ani', a spus sportivul pentru Impact.

Cum a anunțat Larisa Drăgulescu despărțirea de Marian Bogdan

După un mariaj de mai bine de 6 ani, Larisa Drăgulescu și Marian Bogdan au ales calea despărțirii. Se pare că lucrurile nu mai mergeau între ei doi. În timp ce vedeta a ales să rămână în România, Marius Bogdan este în Germania, fiecare fiind pe drumul său acum. Vestea despărțirii a fost dată chiar de câtre Larisa Drgulescu, într-un mesaj publicat noaptea târziu.

„Nu regret absolut nimic din ce a fost între noi doi. El a renunțat deja la numele de familie Drăgulescu și a revenit la numele lui. Lucrurile erau foarte clare între noi, din punctul ăsta de vedere. Este trist și dezamăgit de această despărțire. Știu că mă iubește și suferă, dar așa a fost să fie între noi doi', a spus Larisa Drăgulescu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton