Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu: „M-a plonjat într-o depresie...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu. Până la 64 de ani, Neti Sandu a trecut, din păcate, și prin experiențe neplăcute. Vedeta de la PRO TV a divorțat de fostul ei soț după doar doi ani de mariaj. Ulterior, aceasta a fost părăsită printr-un bilet de un fost partener, cu care a avut o relație de 10 ani. Iată ce lecții a învățat prezentatoarea TV în plan personal!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care credeți că a fost punctul, momentul de cotitură în viața dumneavoastră?

Sau poate au fost mai multe? Întâmplările, momentele care vă definesc, cele mai semnificative, care v-au schimbat cursul vieții… Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie.

neti-sandu-2-1neti-sandu-2-1

Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața.

Citește și: Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV:„Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV, după 26 de ani de muncă:„Dacă mă dau afară…'

Citește și: Dan Negru, despre regretatul Andrei Gheorghe, pe scenă, la Gala TV Mania:”Mi-a spus că se vor rări idioții la televizor”

Citește și: Nicoleta Luciu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta:”I se pregătește…”

Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație

Aș vrea să mai rămânem puțin în sfera personală și să vorbim și despre dezamăgirile suferite în dragoste. Nu mai e un secret că v-ați căsătorit de tânără, la 24 de ani, și că ați divorțat după numai doi ani. Ulterior, ați avut o relație de 10 ani, dar ați fost părăsită printr-un bilet… Ce sfat aveți pentru tinerii îndrăgostiți, în urma experienței?

Cred că toată lumea trebuie să experimenteze, pentru că nu există o regulă, o rețetă, nu există garanții. Nu poate să spună nimeni că, dacă faci așa, nu ai cum să dai greș. Eu nu pot să spun asta.

Se spune că, odată cu acumularea experienței, oamenii devin mai pretențioși în privința partenerului de viață. Așa e și în cazul dumneavoastră?

Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu. El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa.

Ce crede vedeta despre conviețuirea în cuplu: „Mi se pare un sport extrem'

Cât de grea vi se pare conviețuirea în cuplu? Aveți tabieturi? Cât de pretențioasă sunteți în privința acestui fapt?

Acum, privind înapoi, mă întreb cum de mi-a fost atât de ușor să stau 10 ani cu cineva… Acum mi se pare un sport extrem.

Ce compromisuri ați făcut din iubire? Care credeți că este limita toleranței, să zicem așa, într-o relație?

Dacă te înșală, atunci înseamnă că tu nu ai ce căuta în respectiva relație.

De ce credeți că în ziua de astăzi cuplurile nu mai sunt atât de închegate ca pe vremuri? Mă refer la părinții, la bunicii noștri, cu relații și căsnicii de mai bine de jumătate de secol…

Pentru că înainte era modelul părinților foarte puternic, cu greutățile prin care au trecut împreună. Acum, dacă ești stăpân pe tine, nu ai neapărat nevoie de cineva. Poți să-ți crești singur un copil, lucru care pe vremea noastră nu era așa… și nici mentalitatea nu permitea.

Lucrurile au evoluat extraordinar de mult și de repede față de cum era generația mea, când eram tineri. Faptul că au foarte multe posibilități de a se reîncărca sufletește și fizic, și din toate punctele de vedere, îi face să nu mai aibă nevoie de o căsnicie în care amândoi să pună umărul să crească un copil și să țină cheltuielile casei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Răzvan Lupică (PRO TV)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton