Ce spune clarvăzătoarea Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: ”Nu sunt nici suflete pereche, nici...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune clarvăzătoarea Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Toată lumea știe că frumoasa artistă urmează să aducă pe lume un copil alături de regizorul serialului 'Clanul' de pe Pro TV. Cei doi au doar câteva luni de relație dar asta nu i-a împiedicat să facă pasul cel mare. Iată însă cum vedea clarvăzătoarea Carmen Harra relația și viitorul lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian țin primele pagini din showbiz-ul monden! Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste mare din partea lor, ținând cont că sunt la început de drum. Cu toate astea, felicitările sunt la ordinea zile de ieri dimineață, când s-a aflat.

carmen-harra-1carmen-harra-1

În timp ce apropiații și toți cei dragi îi felicită și spun despre ei că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, clarvăzătoarea Carmen Harra nu are aceeași părere. Aceasta compară cu tărie relația lor cu cea care a fost între Andreea Bălan și George Burcea. Mai concret spune că deși acum sunt foarte fericiți, pe viitor vor avea mari probleme de comunicare.

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…'

Citește și: Cum și-a anunțat Theo Rose părinții că este însărcinată:'Este asumată, ea a zis că, daca pică, pică, asta e'

Citește și: Nicoleta Luciu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta:”I se pregătește…”

Citește și: Mihai Bendeac a fost amendat de CNCD pentru o reclamă:'A făcut o asociere nepotrivită între o băutura alcoolică și violența împotriva femeilor'

Ce spune clarvăzătoarea Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

În cadrul unei emisiuni TV, Carmen Harra a dezvăluit că nu vede deloc cu ochi buni relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Clarvăzătoarea susține că lucrurile au evoluat mult prea repede între ei și încă nu și-au cunoscut fiecare latură pentru a face marele pas.

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?', a spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen Harra: 'Sunt probleme multe în această relație'

Carmen Harra nu s-a abținut de la comentarii absolut deloc privind relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Pe lângă faptul că din perspectiva ei consideră că au dus relația la un alt nivel prea repede, aceasta susține și că vor avea parte de numeroase probleme. Mai mult decât atât, neînțelegerile ar putea să apară tocmai pe fondul că nu sunt compatibili și nici suflete pereche.

'La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.', a mai spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Theo Rose și Anghel Damian au confirmat sarcina

Ieri, marea veste că Theo Rose este însărcinată a șocat pe toată lumea! Totuși, Theo Rose și Anghel Damian s-au abținut de la comentarii și de la declarații. Azi însă, dis-de-dimineață, îndrăgita artista a confirmat că este însărcinată chiar pe Instagram, în fața tuturor.

‘Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul’, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Nici Anghel Damian nu a mai păstrat tăcerea și a dezvăluit că este extrem de fericit și împlinit. Mai mult decât atât, a explicat că au vrut să facă altfel marele anunț, însă nu au mai reușit.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune’a declarat regizorul serialului Clanul pentru protv.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton