Cum a reacționat Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, când a aflat că părinții ei se despart definitiv: ”Nu a fost o....”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reacționat Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, când a aflat că ei se despart defintiv. Vedeta nu s-a mai abținut și, invitată în cadrul unui podcast, a spus diferite lucruri legate de fostul mariaj. A spus clar care au fost principalele motive de divorț, dar și ce reacție a avut fiica lor în momentul în care tatăl ei și-a strâns bagajele și a părăsit casa unde locuiau împreună. Iată cele mai noi declarații ale Oanei Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus definitiv 'adio' în urmă cu trei săptămâni. De data aceasta relația dintre ei nu a mai putut fi salvată nici de marea iubire dintre ei și nici de dragul copilului pe care-l au împreună. Prin urmare, conform declarațiilor făcute de vedetă, nu mai este cale de împăcare, cum a fost în anul 2021, la scurt timp după ce au și divorțat în mod legal.

oana-roman-1-11oana-roman-1-11

Ei bine, toată lumea știe că au un copil împreună, care nu mai este mic, ci din contră, înțelege perfect tot ceea ce se întâmplă în jurul său. Bineînțeles, mulți au fost curioși cum a reacționat la aflarea acestei vești despre părinții săi, așa că Oana Roman a făcut lumină și în acest caz.

Citește și: Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon după numeroasele mesaje primite de la Oana Roman

Citește și: ‘Nu mai poți fi numit bărbat’. Oana Roman, mesaj dur după ce Marius Elisei a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă

Citește și: Ramona Păun și Cosmin Mihăiță se pregătesc de nuntă. Unde vor petrece luna de miere

Citește și: Florin Călinescu s-a mutat la țară și nu vrea să mai audă de Românii au Talent

Cum a reacționat Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, când a aflat că ei se despart defintiv

Oana Roman nu a ezitat și a explicat că fiica lor, Isabela, era conștientă că lucrurile dintre ea și tatăl ei nu vor mai merge foarte mult timp. Mai mult decât atât, se pare că micuța era prezentă la certurile și discuțiile celor doi, astfel că nu era străină de atmosfera din casă. De asemenea, vedeta a precizat că nu a fost o surpriză pentru ea despărțirea de Marius Elisei și faptul că el a plecat din casă.

'Copilul știe foarte bine ceea ce se întâmplă de mai mult timp. Este mare, e matură. Vede, simte și știe lucrurile. Ea vedea foarte bine atmosfera din casă. Știa că o să se întâmplă acest lucru cât de curând. Pentru ea nu a fost o surpriză. A fost un tată bun când ea era mică. De ceva ani el nu s-a mai ocupat de Isabela așa cum o făcea cândva.', a spus Oana Roman în podcastul Tare de tot.

Cine a luat decizia de a se separa defintiv

Încă de când au decis să meargă pe drumuri separate și s-a aflat despre acest lucru, toată lumea se întreabă de partea cui a fost decizia finală. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Oana Roman a epxplicat că nu a fost părăsită, iar totul a fost o decizie din parte amândurora, astfel că niciunul nu s-a opus despărțirii.

'Cumva amândoi am ajuns la decizia asta. Nu eu și nici el. Am văzut că nu mai avem vreo șansă. Nu sufăr. Sunt vindecată de mai mult timp. De mult. Am avut timp să mă vindec încă de când el era în casă. Eu știam de mult că acest lucru trebuia să se întâmple. Este un lucru benefic pentru amândoi. Cred că amândoi o să fim fericiți separați.', a continuat Oana Roman.

Oana Roman: 'Nu mai vreau să mă mărit'

Oana Roman a mărturisit că vrea să ducă o viață liniștită de acum înainte. Vedeta a spus clar că nu vrea să mai audă de vreun bărbat în viața ei. Mai mult decât atât, a zis că nu se mai gândește la o relație și nici la a se mărita din nou. Totuși, a ținut să precizeze și faptul că nu mai există cale de împăcare nici cu Marius Elisei, cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani.

'Eu nu mai vreau relație. Nu mai vreau să mă mărit. Nici el nu are cum să mai vină înapoi. Și eu și el ne-am dorit acest lucru. Am ajuns într-un punct al vieții în care nu îmi mai trebuie așa ceva. El continuă să mă acuze că eu umblu, că vorbesc cu unii, că-l înșel. Nu, deci nu îmi trebuie. Nu cred că a avu vreodată un motiv să mă bănuie. Eu și dacă ziceam că mă duc să semnez un contract el nu credea. Eu nu am înșelat și nu mi-am dezamăgit nici măcar un bărbat cu care eu am umblat. Eu l-am iubit foarte mult. Este o iubire asumată, nu una de 17 ani. (…)', a mai spus Oana Roman.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton