Cum a poreclit-o Shakira pe iubita lui Pique: "Nu a văzut niciodată un pericol în ea". Cele două se cunoșteau

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a poreclit-o Shakira pe amanta lui Pique. Shakira o cunoștea de fapt pe Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Gerard Pique, încă de pe vremea când artista și fotbalistul formau un cuplu. Modelul în vârstă de 23 de ani a fost angajată la Kosmos, o companie dețintă de fostul partener al Shakirei. Artista columbiană nu s-a simțit nicio clipă amenințată de Clara și i-a dat o poreclă care să reflecte caracterul timid al acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a poreclit-o Shakira pe amanta lui Pique. Despărțirea dintre Shakira și forbalistul spaniol Gerard Pique a avut parte de multe momente dramatice. Un fapt intereasant a ieșit la iveală, și anume că Shakira făcuse cunoștință cu Clara Chia Marti, chiar înainte să se despartă de Gerard Pique. Artistei nu-i trecea prin minte că partenerul ei ar avea o relație cu Clara. Modelul în vârstă de 23 de ani lucra în cadrul companiei Kosmos, deținută de Gerard Pique. Shakira a văzut-o de câteva ori pe Clara Chia Marti și i-i-a pus o poreclă ironică tinerei.

pique-5pique-5

Cum a poreclit-o Shakira pe amanta lui Pique

Shakira și Clara Chia Marti se aflau în relații bune înainte să se afle că modelul devenise amanta lui Pique, Artista columbiancă o cunoscuse pe Clara, în cadrul vizitelor pe care le făcea la companie.

Clara Chia Marti nu avea deloc alura unei femei fatale și părea mai degrabă foarte timidă, evitând să vorbească. Cea care ulterior a devenit amanta lui Pique trecea uneori chiar și neobservată. Din acest motiv, Shakira o poreclise „Mosquita muerta' (n.r. musuliță moartă), apelativ pe care l-ar fi folosit chiar și în fața lui Gerard, în mai multe rânduri, notează Impact.

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă:’Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo’

„A trecut neobservată, Shakira nu a văzut niciodată un pericol în ea pentru că nu este o femeie uimitoare, este o fată destul de normală', a declarat purtătorul de cuvânt al Clarei.

Shakira i-a ironizat pe Pique și pe Clara Chia Marti într-o piesă, ajunsă hit

Shakira a suferit enorm după ce a aflat că Gerard Pique, alături de care avusese o relație vreme de 11 ani, și care devenise tatăl copiilor ei, a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără. Artista columbiană a compus o piesă despre experiența trăită, în care l-a ironizat atât pe fotbalist, cât și pe amanta acestuia.

Are numele unei persoane bune, clar nu este ceea ce pare. Este la fel ca tine', spune unul dintre versurile Shakirei.

Shakira începe să-și revină după despărțirea de Gerard Pique

Shakira a transmis un mesaj pe Instagram în care a dat de înțeles că începe să-și revină după trădarea lui Gerard Pique.

Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest nou an, timpul are mâinile unui chirurg. (…) Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în ceilalți. Când te confrunți cu disprețul, continuă să îți cunoști valoarea. Pentru că există mai mulți oameni buni decât indecenți. Mai mulți oameni empatici decât indiferenți. Cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care rămân alături de tine’, a scris Shakira.

FOTO: Hepta & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton