Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021: „Am fost luați de val”

 Dumitrache Medeea
.

De-a lungul competiției Survivor 2021, Zanni și Elena Marin au avut mai multe conflicte. Faimosul i-a reproșat colegei sale de echipă în repetate rânduri că este falsă și că se victimizează. Însă, la momentul înmânării premiului, reacția fostei concurente a uimit pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a reușit să-și îndeplinească visul! După ce a dat tot ce a avut mai bun pe teren, Faimosul a câștigat marele premiu la Survivor România 2021.

zanni15zanni15

Se știe că de-a lungul vremii, între Zanni și Elena Marin au existat conflicte și s-au spus cuvinte dure. Reacția fostei Faimoase atunci când s-a spus numele marelui câștigător i-a uimit pe toți.

Elena Marin: „Are nevoie de acest premiu'

Deși Zanni a fost cel mai votat concurent și a reușit să câștige marele premiu, toți foștii participanți ai competiției s-au bucurat pentru el.

Chiar și Elena Marin, cea căreia i-a adresat mai multe replici dure, l-a susținut și s-a bucurat pentru el în momentul în care a câștigat. Se pare că securea războiului a fost îngropată între cei doi.

Citește și: Zanni de la Survivor, dezvăluiri dureroase despre copilăria lui:

Citește și: Imagini de la majoratul lui Zanni de la Survivor.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu:

Citește și: Cum se simte Anca Badiu după lupta cu depresia:

„Mi-am dorit ca cel mai bun și cel mai susținut să câștige. Cu siguranță, Zanni are o poveste de viață impresionantă și are nevoie de acest premiu. Îl felicit cu această ocazie. A luptat și și-a dorit foarte mult. Într-un final, trofeul a ajuns la el și țin să-l felicit', a spus Elena Marin.

Zanni a lăsat, la rândul său, garda jos. Acum, după ce competiția s-a terminat, Faimosul i-a făcut complimente Elenei Marin și pare că războiul dintre ei s-a terminat.

„Sunt convins că Elena este o fată matură, o fată isteață. Sunt convins că am fost uneori luați de val și a fost o chestie între noi. În momentul de față, când gândim lucrurile la rece, am crezut mereu în sinea mea că mă apreciază și crede că merit, numai că nu poți lăsa garda jos când lupți pentru ceva. Înțeleg reacțiile și intențiile fiecăruia. A fost o competiție dură', a spus și Zanni.

„Nu ți-au mers strategiile'

Elena Marin a părăsit competiția Survivor 2021 pe 8 iulie, în semifinale. Dansatoarea a fost dezamăgită chiar și la acel moment de Zanni. Faimosul i-a spus Elenei că se bucură pentru eliminarea ei.

Fosta Faimoasă a mărturisit că în acel moment nu avea nevoie de încă „o palmă' și că tot ce i-a spus Zanni a rănit-o și mai tare.

„El (Zanni, n. red.) m-a văzut, a ieșit și el din sala de Consiliu și a zis: «Mă bucur că ai plecat, nu ți-au mers strategiile și nu mai ai de ce să te mai prefaci». Și e trist că în momentul în care vezi că un om este la pământ să îi mai dai și tu una. Cred că era mai uman, mai frumos, să se abțină, să nu zică nimic', a spus Elena Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton