Artistul Alexandru Bulacu a murit la doar 27 de ani. Iubita lui, răpusă de durere: „Să mă veghezi din ceruri”

 Lăstun Ana Maria
.

Alexandru Bulacu, un cunoscut instrumentist de la „Doina Argeșului' a murit la doar 27 de ani. Tânărul a fost răpus de o boală îngrozitoare, iar Cristina, partenera lui de viață, este îngenuncheată de durere. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Bulacu, instrumentist la „Doina Argeșului' a murit. Este zi de doliu în lumea muzicii populare din România după ce tânărul în vârstă de 27 de ani s-a stins din viață, după o perioadă lungă în care s-a luptat cu o boală necruțătoare. Nu a mai fost prezent pe rețelele sociale de o bună bucată de timp, iar iubita sa a mărturisit că a evitat să posteze fotografii cu el din cauza bolii de care a suferit.

Citește și: Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist. A izbucnit în plâns în sala de judecată

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu: „Sunt dezamăgit'

Citește și: Cum se simte Anca Badiu după lupta cu depresia: „Am vrut să recurg la gesturi extreme'

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului: „Nu a dorit să fie internat'

În ultima perioadă se simțea din ce în ce mai rău, iar vestea că  Alexandru Bulacu a murit s-a transformat într-un șoc pentru cunoștințe și apropiați. Alexandru Bulacu urma să își sărbătorească ziua de naștere în câteva săptămâni, eveniment pe care îl aștepta cu nerăbdare. Cristina, partenera lui de viață, a anunțat pe rețelele de socializare că instrumentistul de la „Doina Argeșului' a pierdut lupta cu boala și a trecut, după multă suferință, în lumea celor drepți.

alexandru-bulacu-a-murit-1alexandru-bulacu-a-murit-1

Alexandru Bulacu a murit. Iubita sa a făcut anunțul

Cristina, iubita lui Alexandru Bulacu, a anunțat că instrumentistul a murit. Este îngenuncheată de durere și susține că își va iubi partenerul necondiționat, până în momentul în care se vor întâlni din nou. Cristina a precizat că motivul pentru care a evitat să se mai fotografieze alături de cel care i-a fost alături ani de zile este chiar boala din cauza căreia Alexandru Bulacu a murit. Tânărul începuse să fie afectat și fizic de afecțiunile sale, iar iubita sa visa la momentul în care își va reveni.

'Să ai drum lin spre ceruri, sufletul, inima și viața mea, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi necondiționat și sper să mă veghezi din ceruri și să mă iubești la fel de mult. M-ai iubit până la sfârșitul vieții tale, iar eu te voi iubi până la sfârșitul vieții mele! Cu drag, A ta iubită, Cristina', a transmis Cristina, la scurt timp după ce Alexandru Bulacu de la „Doina Argeșului' a murit.

Cine a fost Alexandru Bulacu de la „Doina Argeșului'

Alexandru Bulacu era, la cei 27 de ani ai săi, un tânăr foarte talentat și apreciat pentru munca depusă în cadrul ansamblului „Doru și Doina Argeșului'. Era din Câmpulung și a absolvit liceul „Dinu Lipatti', iar cariera sa din lumea muzicală era în plină ascensiune. Atât prietenii, cât și familia sau colegii de breaslă, au transmis zeci de mesaje pe rețelele de socializare.

Potrivit apropiaților, Alexandru Bulacu era un tânăr altruist, care nu făcea rău și care se mulțumea cu ceea ce avea, fiind fericit cu micile bucurii ale vieții.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton