Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului: „Nu a dorit să fie internat”

 Mirea Roxana
.

Benone Sinulescu este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. După ce s-a spus că artistul a fost găsit inconștient în casă, iar, apoi, că familia ar fi refuzat să-l interneze la un spital, soția lui Benone Sinulescu a vrut să facă lumină în acest caz. Elena Sinulescu a povestit ce s-a întâmplat mai exact cu soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Aceasta a publicat un mesaj pe rețelele de sociale în care a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, cu artistul, menționânt totodata că au fost răspândite informații false de către fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

41490556_1900394263388881_7527133570121334784_n41490556_1900394263388881_7527133570121334784_n

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu', a scris soția lui Benone Sinulescu pe Facebook.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu:„Sunt dezamăgit'

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, prima reacție după ce Zanni a câștigat:„Am sperat până în ultimul moment'

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo.Cum s-au pozat cei trei

Citește și: Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist.A izbucnit în plâns în sala de judecată

Soția lui Benone Sinulescu: „Nu a fost găsit inconștient'

În continuare, Elena Sinulescu a precizat că artistul nu a fost găsit inconștient în casă, ci a căzut și a refuzat să fie internat.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate', a continuat soția lui Benone Sinulescu.

„A răspândit informații false'

Elena Sinulescu este nemulțumită de faptul că fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a răspândit în presă informații false despre modul în care a fost „Nea Beni' îngrijit de familie.

„În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe Nea Beni'

Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu', a mai scris Elena Sinulescu pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton